Mikseri on musiikkiyhteisö,
jossa voit kuunnella, ladata ja arvostella suomalaista musiikkia,
lisätä rajattomasti biisejä, luoda oman artistisivun, kerätä arvosteluja ja faneja

Ladataan

KPK: 28.10.2009, Tampere, Henry's Pub

Jäähovin pettymyksen jälkeen odotimme tältä keikalta paljon. Tosin valmistautuminen jäi retuperälle; viimeiset kenraaliharjoitukset jäivät väliin koska miehistössä oli kuumetta, liekö mikä influenssa. Jo etukäteen siis tiesimme, että keikka saattaisi jäädä lyhyeen, vaikka parasta toivoimmekin. Eikä siinä vielä kaikki. Allekirjoittanut oli nimittäin edellisenä iltana johdottanut uutta räkkiään ja kontannut parketilla niin antaumuksella, että polvi vain rusahteli aamulla ja oli täynä nestettä. Nytköhän se kroppa murenee? ....No nappia hetulaan ja keikalle.

Kaiken soundtsekin sähkösurinasäädön jälkeen keikka lähti mallikkaasti liikkeelle. Olimme palanneet vanhaan tyyliin lämmitellä yleisöä Ensin Kolmannen Naisen setillä Egotripillä höystettynä ja räjäyttää pankki kokonaan omalla setillä. Tämä tuntui toimivan. Kolmannen Naisen setin aikana tosin tuntui, että yleisö oli vielä kohmeessa. Tilanne korjaantui kuitenkin oman settin jyrähtäessä liikkeelle. Jostain ne vaan selkärangasta löytyivät nuo biisit ja yleisön energiaboosti hoiti loput. Kunnes....

Oli kolmannen encoren aika ja rumpalimme vetäytyi backstagelle lepäämään, kuumeen kourissa. Hetken kuluttua jatkoimme settiä ensin Heken kanssa biisillä jota olin pelleillyt joskus treeneissä ja lapsiani sillä viihdyttänyt. Biisi oli Murharyhmä-sarjan, -jos joku sellaisen 90-luvulta muistaa- tunnari. Mahtaakohan nimi olla Runaway. Eikä kyseessä ole se Bon Jovin vastaava. Tästä jatkoimme 'Paranoidilla' (joo se on kaikkia mailman lakeja vastaan), 'Kuumalla Kesällä' Ja Bon Jovin 'U Give Love A Bad Name'/'It's My Life' covereilla päättäen 'Knokin On Heaven's Door'iin'. Nämä kaikki soitimme ilman bassoa, koska Heke hyppäsi rumpujen taakse.
Päätimme antaa koko rahan edestä viihdykettä, vaikka sitten vajaalla miehityksellä. Ja kyllä yleisölle kelpasi lukuunottamatta yhtä rokkipoliisia , jonka kommentti oli:" Te ootte paskoja....kauheeta häröilyä ja soitatte vajaalla miehistöllä...kuunnellaan levyjä!" No hei... JÄÄ ENS KERRALLA HIMAAS KUUNTELEEN NIITÄ VINYYLEITÄS!!!! ;-)

-Janze-

Kirjoitettu Saturday 31.10.2009

Kommentit

Vain sisäänkirjautuneet voivat lukea ja lähettää kommentteja.

Liity käyttäjäksi   tai kirjaudu sisään


Kirjaudu Facebook-tunnuksella: