Mikseri on musiikkiyhteisö,
jossa voit kuunnella, ladata ja arvostella suomalaista musiikkia,
lisätä rajattomasti biisejä, luoda oman artistisivun, kerätä arvosteluja ja faneja

Ladataan

30.10 PMMP@ Z-One,Varkaus

Neiti päätti sit valita weekendin keikoista PMMP:n ja Varkauden reissun. Z-One oli jo ennestään tuttu keikkapaikka, ja neiti pitää paikasta. Neiti saapui baariin puoli kahdeksitoista. Ennakkolipusta oli lopulta se hyöty, että neiti pääsi lippujonon ohitse narikalle.

Keikka alkoi vasta vähän ennen yhtä (neiti ehtikin jo ahdistella baarimikkoa tyyliin: "anteeks, mutta milloin täällä oikein keikat alkaa?!"). Neiti löysi sattumalta hyvän paikan lavan vasemmalta reunalta. Ei ryysistä :D (ja vaihteeks ihan jees katsella keikkaa Miran ja Mikon puolelta). Tämä oli sit jo neidin laskujen mukaan neidin kolmaskymmenes keikka, mutta silti vasta kahdeksas tälle vuodelle.

PMMP oli taas niiiiiin loistava. Valotkin toimivat. Sivusta katsottuna keikka näytti siis hyvältä. Neidistä oli kiva, et Jaakkokin oli taas messissä lavalla :) (Joensuun keikalla neiti olikin ihan ikävöinyt Jaakkoa). Biisilista oli mukava (Kuvia, Lautturi, Matkalaulu, Lapsuus loppui, "Liimaa", Ruskikset, Merimiehen vaimo, Matoja, Pariterapiaa, Oo siellä jossain mun, Kesäkaverit, Joku raja, Pikkuveli
Viimeinen valitusvirsi, Joutsenet, Kohkausrock). Harmi vain, että San Francisco on jostain syystä tipahtanut keikkasetistä pois. Neidistä se voisi varsin hyvin jo palata settiin jonku Kesäkamujen tilalle x).

Neidin lemppariveisut Merimiehen vaimo ja Matoja olivat listassa ihanan perätysten. Neiti on viimein myös löytäny biisin, jonka aikana sopii käydä siellä baaritiskillä mitään missaamatta - Oo siellä jossain mun on sellainen ehdottomasti. Tytöillä oli taas ihania välispiikkejä veisuihin liittyen. Ja ne eleet, ilmeet ja lavaliikehdintä teki taas keikasta varsin viihdyttävän. Neiti ei jaksanut kaivaa kameraansa esiin et ois ottanut niitä kauniita kuvia (so shame!)

Neiti ehti jo luulla, et encoren biisit eivät olleet muuttuneet sitten viime näkemän, joten neiti odotti kuulevansa Se vaikenee joka pelkää, mutta bändi yllättikin ja lopetti keikan Kohkaukseen. Rock! Kuten joku sanoikin: "PMMP yllättää aina" - ja neiti ei vielä siis ole kyllästynyt keikkasettiin, koska ei osaa sitä ulkoa - eikä luultavasti koskaan opikaan.

Loppuilta: vielä muutama juoma, tanssahtelua ja niiiin valomerkkiin asti hengausta. Tyyliin en lähde baarista sit millään :'D

Kirjoitettu Saturday 14.11.2009

Kommentit

Vain sisäänkirjautuneet voivat lukea ja lähettää kommentteja.

Liity käyttäjäksi   tai kirjaudu sisään


Kirjaudu Facebook-tunnuksella: