Mikseri on musiikkiyhteisö,
jossa voit kuunnella, ladata ja arvostella suomalaista musiikkia,
lisätä rajattomasti biisejä, luoda oman artistisivun, kerätä arvosteluja ja faneja

Ladataan

4.12 Dimebag Beyond Forever Tour @Henkka

Neiti ei sit ollut hankkinut sitä ennakkoa, koska päätti niin spontaanisti jaksaa raahautua sinne lähibaariin kuulemaan sitä heviä, olihan perjantai. Ennakkoliputtomuus tosin tarkoitti sitä et neiti joutui olee jo Henkan ovella ysiltä jonottamassa sisään x). Neiti ei varmaan koskaan oo fanaattisesti venannut baarin avautumista. No kerrankos sitä. Onneks oli muitakin ihmisiä ajoissa.

Lonkero maistui keikkoja odotellassa.. Lämppärinä toimi tällä kertaa helsinkiläinen Dauntless, jonka keikasta neiti ei kyllä suuremmin saanut mtn irti. Mikä johtui ehkä siitäkin, et neiti päätti kuulostella keikan istualtaan x). Viimein roudaustaukojen jälkeen eli joskus yhdentoista jälkeen oli sit vuorossa itse pääkeikka ja neitikin nousi sitä fiilistelemään miksauspöydän taakse (eiks ne parhaimmat soundit just siihen kuulu, yeah right). Nico ja kumppanit viihtyivät lavalla ja meno näytti sekä kuulosti hyvältä. Nico sai yleisön lavan edessä todellakin messiin. Lavalla nähtiin myös miksaamassa ollutta Mikko Herrasta sekä yllättäen myös neidin lempparilaulaja Tommy (myGrain) oli messissä. Neiti vallan ilahtui tästä, koska Tommy vetää niin hyvin :). Viime vuonnahan neiti oli missannut Dimebag Tourin ihan vaan myGrainin keikan vuoksi. Mutta tämäkin tuttu hevishow oli taas mahtia nähdä ja kuulla, ja lippurahakin meni hyvään tarkoitukseen.

Loppuilta: neidin ei kyllä pitäis juoda yhtään niitä valkovenäläisiä. Niistä ei seuraa mtn hyvää x). Neiti onnistui kuitenkin lähtee baarista jo kahden jälkeen poiskin..

Kirjoitettu Friday 11.12.2009

Kommentit

Vain sisäänkirjautuneet voivat lukea ja lähettää kommentteja.

Liity käyttäjäksi   tai kirjaudu sisään


Kirjaudu Facebook-tunnuksella: