Mikseri on musiikkiyhteisö,
jossa voit kuunnella, ladata ja arvostella suomalaista musiikkia,
lisätä rajattomasti biisejä, luoda oman artistisivun, kerätä arvosteluja ja faneja

Ladataan

5.12 PMMP @Puikkari

Neiti oli vähä väsymysmaximus, mutta onnistui silti raahautuu Puikkariin puoli kymmeneksi.

Lippuja ois saanut vielä oveltakin, mut neiti oli tietenkin mennyt jo hankkii sen ennakon pari päivää sitten. Narikka infosi myös ihanasti, et keikka alkaa puoli yhdeltätoista. Eipähän tarvinnut kiirehtiä lavan edustalle venailee heti keikkaa vaan neiti ehti käymään baaritiskilläkin ja nauttii pari juomaa x).

Ihmisiä ei ollutkaan keikan alkaessa silleen niin paljoa paikalla (ainakaan verrattuna siihen kun muistelee sitä PMMP:n viime Puikkarin keikan tungosta). Nyt neiti päätyi siis ihmeen etualalle katselee keikkaa (ja baaritiskin sijainti oli kyllä niin hyvä siinä lähistöllä ). Kameran puuttuminen messistä jäi taas vähä harmittaa. Neiti ei ollut tajunnut, et voiskin päästä hyvälle paikalle tsekkailee keikkaa. Savusumuakaan ei nyt ollut suuremmin, sillä rumpalikin jopa erottui sieltä taka-alalta. Keikkasetti koostui lyhyytensä vuoksi lähinnä niistä hiteistä ja tutuista biiseistä (neiti ei tosin muista biisilistaa mitenkään tarkalleen..Mistähän johtunee xD. No tuli ainakin: Kuvia, Matkalaulu, Merimiehen vaimo, Rusketusraidat, Matoja, Kesäkaverit, "Miska soutaa", Lautturi, Pikkuveli, Joutsenet..). Miran ja Paulan eläytyminen biiseihin oli taas niin mainiota, lennokasta ja kaikkee. Keikka oli ihan liian pian ohitse. Joku raja päätti shown. Ei saatu ees encorea, kiitos aikataulujen.

Loppuilta: Tulipahan sit koettua Sininenkin yö. Neiti sai silleen huomata, et mistään EI oo jääny paitsi, kun ei oo näissä bileissä aiemmin ollutkaan. Mambaa ja muita jäljellä olevia bilebändejä neiti ei todellakaan jaksanut kuunnella. Neiti keskittyi nestetasapainon ylläpitoon (valkovenäläinen on aina niin nam) ja lopulta myös poistui taas tyylikkäästi baarista ennen valomerkkiä O.o.

Kirjoitettu Friday 11.12.2009

Kommentit

Vain sisäänkirjautuneet voivat lukea ja lähettää kommentteja.

Liity käyttäjäksi   tai kirjaudu sisään


Kirjaudu Facebook-tunnuksella: