Mikseri on musiikkiyhteisö,
jossa voit kuunnella, ladata ja arvostella suomalaista musiikkia,
lisätä rajattomasti biisejä, luoda oman artistisivun, kerätä arvosteluja ja faneja

Ladataan

Pieni sosiaalipsykologia-kemian visailu...

ARVATKAAS MITÄ!

Tän päivän velvollisuudet on tehty ja alettiin tässä taas kokoontumaan hiljalleen, leiffi heitti mut paikasta A paikkaan B jossa eteeni tulikin tilanne C (johon liittyi myös hepatiitti C:n vaara jonka torjuin kyllä sitten) mikä onkin nykyään harvinaisempaa, nimittäin todelal harvinaista - pääsin kokoeilemaan ihan ennalta kokeilematonta tajustepäihtymisainetta!

Sitten myös totesin eilen illalla että mull on paljon levyjä, joita en kuuntele koskaan ja sellaisia kirjojakin, joista joku voisi olal kiinnostunut pientä korvausta vastaan vastaanottamaan, sun ehkä muutakin pikkutavaraa.

Nyt on sitten niin, että se, joka arvaa ekana oikein mitä uutta tajusteainetta (kirjoita aine kemiallisen yhdisteen nimellä ei mitään tyyliin "sitä uutta ihmejyskepaukkua!" tms.) tänään sain elimistööni niin hänelle sitten lähetän ilmaiseksi jonkun vapaavalintaisen - nimittäin valitsen sen itse ihan vapaasti - levyn, kirjan tai vaikka molemmat.

Niin ja pidätän vapauden valita itselläni en siksi että lähettäisin mitään paskaa kenenkään nurkkiin vaan siksi että riippuu hyvin paljon siitä, kuka tämän leikkimielisen "visailun" voittaa, että mitä hänelle kannattaa lähettää ts. en lähetä darkthronen levyä trancediggarille enkä James Reippaan levyä ankarimmalle saatanametallimiehelle.

Arvailuja kehiin!

Kirjoitettu Wednesday 20.01.2010

Kommentit

Vain sisäänkirjautuneet voivat lukea ja lähettää kommentteja.

Liity käyttäjäksi   tai kirjaudu sisään


Kirjaudu Facebook-tunnuksella: