Mikseri on musiikkiyhteisö,
jossa voit kuunnella, ladata ja arvostella suomalaista musiikkia,
lisätä rajattomasti biisejä, luoda oman artistisivun, kerätä arvosteluja ja faneja

Ladataan

4.2.2010 Turku Bandstand alkuerä w/ Black 7'n Half, Siknis

Päätimme jälleen ottaa osaa jokavuotiseen Turku Bandstand kisaan. Joulun ja vuodenvaihteen lomien ja hiljaiselon jälkeen heti alkuvuodesta starttaava kisa on oiva tapa aktivoida bändi uudelleen ja valmistautua alkavaan vuoteen. Otimme lisäksi tavoitteeksi soittaa kisassa kokonaan uusi kipale, joka saatiinkin hiottua kulkemaan melko mukavasti.
Vastaamme arvottiin tällä kertaa 15(?)-kesäisistä tytöistä koostuva rokkipumppu Black 7'n Half sekä örinämörinämetallia vetävä Siknis. Lähdimme melko rauhallisin mielin soittamaan, sillä olimme jo etukäteen kaavailleet tyttöbändin pesevän tämmöiset rumat miehet ja vievän potin kotiin. Saatoimme siis vain keskittyä kuuluisaan "soittamisen riemuun".
Lähdimme kohti Vimmaa hyvissä ajoin, viime kerralla kun backline osoittautui olevan osissa ja sen vuoksi missasimme soundcheckin käytännössä kokonaan. Tällä kertaa menimme siis etuajassa varmistamaan että kamat on varmasti paikallaan. Kyllähän ne olivat, ainakin jotenkuten. Olimme illan ensimmäinen bändi joten pääsimme kasaamaan kamamme heti suoraan lavalle. Talon miksaajakin saapui ajoissa paikalle ja pääsimme tsekkaamaan soundiamme ajoissa ja kunnolla. Soundcheck sujui melko kivuttomasti, mitä nyt basarin soundia kummasteltiin ja säädettiin tovi.
Meille jäi ruhtinaalliset kolme varttia aikaa ennen vetoamme, jonka käytimme mm. juttelemalla Siknisin miekkosten kanssa (terveisiä!) ja hakemalla einestä.
Lopulta koitti settimme aika. Lavasoundi oli ainakin omaan korvaan hyvä, ainoa häiritsevä asia oli koko keikan vaivannut omituinen feedback, joka lopulta paljastui allekirjoittaneen kitaraksi joka vinkui. Syytä ei oikein osattu sanoa. No, ei auta itkeä enää kun soitto on jo loppunut. Biisit kuitenkin kulkivat suht hyvin ja suunnitellusti, ainakin omalta osaltani ja omasta mielestäni.
Veimme soittopelimme samantien treeniksellemme, joka sattumalta sijaitsee aivan Vimman välittömässä läheisyydessä, ja palasimme kuuntelemaan illan muut bändit sekä tuomareiden valinnan jatkoon pääsijäksi. Yllättävänä ässänä hihasta jatkoon pääsi Siknis. Yllättävää siksi, että harvoin Bandstandissa on örinähevillä päästy kovin pitkälle. Olimme lisäksi täysin varmoja Black 7'n Halfin pääsystä jatkoon, että valinta tuli kyllä melko puun takaa. Eipä sillä että Siknis mikään huono valinta olisi, onnea jatkoon heille!
Kiitokset varta vasten meitä katsomaan tulleille, tällä kertaa matka tyssäsi tähän. Mutta saimmepa hyvän vireen päälle ja pari uutta biisiäkin keikkakuntoon.

SETTILISTA:
Sielulintu
Yksinäisyyden pelkääjät
Valkea verho

Kirjoitettu Thursday 04.02.2010

Kommentit

Vain sisäänkirjautuneet voivat lukea ja lähettää kommentteja.

Liity käyttäjäksi   tai kirjaudu sisään


Kirjaudu Facebook-tunnuksella: