Mikseri on musiikkiyhteisö,
jossa voit kuunnella, ladata ja arvostella suomalaista musiikkia,
lisätä rajattomasti biisejä, luoda oman artistisivun, kerätä arvosteluja ja faneja

Ladataan

Toinen tuleminen

"Venäläinen ja vodka, se on erittäin tärkeä teema, mutta kuka tänään on venäläinen ja mitä tänään on vodka?"
(Jevgeni Popov)

Valtiosysteemin murroksenkin keskellä kauppiaalla on ruokaa, ainakin omiksi tarpeikseen, eivätkä poliittiset valtasuhteet vaikuta porkkanoiden kasvuun olennaisesti - vaikka sikojen lihomiseen niillä on selkeä suhde. Sipuli onkin vaikeampi tapaus, se kun maistuu niin katkeralta paljaaltaan ja porkkanan keittoaika on niin pitkä. Keskustelut punaisen ristin varoin afrikkaan rakennetuista kirkoista jotenkin laimenivat kun huomautin hyvän puolen: Ne ovat sentään protestanttisia kirkkoja, ei tarvita kultaisia alttareita pyhimyksille, vaikka tietäisitkö afrikkaa otollisempaa paikkaa pyhimysalttareille?
Jatkoimme kuitenkin keskustelua ja nyt vastaan tulevassa kirjallisuuden aikakausien erittelyssä tajusin etteivät meidän koulujärjestelmämme opetussuunnitelmien hyväksymät aikakaudet tunnista lainkaan aasialaista kirjallisuutta.. mutta mitäpä olisikaan japanilainen renessanssi? ..niinpä, annetaan olla. Toisessa vastaantulleessa koitoksessa eksyin työvoimatoimiston verkkosivuille missä olisin seikkaillutkin pidemmänkin aikaa kunnes jouduimme todelliseen merihätään: Pitääkö CV:ssä mainita perhesuhteista? Tottakai saa, mutta onko se kohtuullista, kun perhesuhteita koskevat kysymykset työhaastattelussa ovat laittomia. Heti en ymmärtänyt edessäni kultaisena kiiltävää nerokasta ratkaisua - vastataan laittomiin kysymyksiin etukäteen, niin niitä ei tarvitse kysyä! Maukkaan kalakeiton jälkeen olut mielessäni jouduin toteamaan geenien proteiinien valmistuksen minulle täysin käsittämättömäksi ja ennenkaikkea käsittämättömän hyödyttömäksi tiedoksi, mikään ei pelasta Suomen vasemmistoa, ei ole savottoja lapin kylissä ja loput ovat tyytyväisiä palkkoihinsa, työttömillä niin kiire etteivät muista äänestää. Tätä edeltävän jakson opetuksesta vastaava henkilö mainitsikin CV:nsä maininnan tervanpolttotaidosta ja minä tarinan pätevästä koodaajasta, joka ei osannut asentaa kovalevyä koneeseen, koodit kyllä onnistui..koodaja kun oli ja ..noh, se nyt vain on sellaista. Satunnaisen oluenhimoni sain kai jotenkin kuriin pienimmällä mahdollisella annoksella koettelemusten jälkimainingeissa, voinpa vielä kehaista sään suosivan minua, aamun räntä on vaihtunut kuiviin teihin ja pilvettömään taivaaseen!

"Kapteeni katsoi horisonttihin, oli myrsky nouseva, hurraa me nuoret meripoijjat, meillä ilo ompi aina meitä huolet eivät paina!.."

Paljon on silti vielä matkaa ja päämäärä karkaa kiihtyvällä vauhdilla horisontin kaareutumista ei voi kokea, on silti tuskallisen selvää, että "connection timeout" tulee ennemmin kuin päivät loppuu.

Kirjoitettu Wednesday 12.04.2006

Kommentit

Vain sisäänkirjautuneet voivat lukea ja lähettää kommentteja.

Liity käyttäjäksi   tai kirjaudu sisään


Kirjaudu Facebook-tunnuksella: