Mikseri on musiikkiyhteisö,
jossa voit kuunnella, ladata ja arvostella suomalaista musiikkia,
lisätä rajattomasti biisejä, luoda oman artistisivun, kerätä arvosteluja ja faneja

Ladataan

SkiZman studiopäiväkirja - Shuret pieree-sessiot 28.5.2010

Terve toivottavasti-toiseksi-tai-kolmanneksi-viimeinen-studiopäiväkirja, eilen, eli perjantaina äänitettiin viimeisesti älämölöt loppuun eli örinää, huutoa ja pareja paikkauksia parissa puhtaassa kohdassa oli hakusessa. Aika perseeltähän homma aluksi tuntui kun ääni oli taas jostakin, mistä aurinko ei paista mutta myöhemmin hommelit alkoi sujua. Sessioisissa päästiin todistamaan myös harvinaisehkonlaisia joukkomölyämisäänityksiä. Idea oli lähimmälti se, että 3 nimeltä mainitsematonta henkilöitymää aiheutti mahdollisimman paljon mölysaastetta erittäin epäinhimillisesti. Myöskin hengitysäänitys oli mallikkaan näköistä. Ja kuuloista. Ja hajuista? TTÄ?

Homma on siis komppikitaroiden, "soolo"kitaroiden, leadkitaroiden, bassojen, rumpulien,laulujen, "laulujen", huutojen, örinöiden, "örinöiden", mölyjen, puheiden, epävirekitaroiden ja mörköäänien osalta tässä, mitähän tästä mielenvikasesta läjästä oikein puuttuskaan???

No ei muuta ku miksaus ja sehän onki tosi helppo homma (sarcasm)
Ensi viikolla pitäisi siis ruveta räpläämään urakalla ja laittaa hommalle jonkun näköinen deadline. Oliskohan se koulunloppu aivan hyvä? Jos se olisi perjantai-iltana valmis, niin allekirjoittanut riipasee lauantaina jonkunnäköset (eipä sillä etteikö muutenkin)
PS. video ois kyllä kiva

Kirjoitettu Saturday 29.05.2010

Kommentit

Vain sisäänkirjautuneet voivat lukea ja lähettää kommentteja.

Liity käyttäjäksi   tai kirjaudu sisään


Kirjaudu Facebook-tunnuksella: