Mikseri on musiikkiyhteisö,
jossa voit kuunnella, ladata ja arvostella suomalaista musiikkia,
lisätä rajattomasti biisejä, luoda oman artistisivun, kerätä arvosteluja ja faneja

Ladataan

Mr Lotharin viikko 27/2010

Maanantaina julkaistiin aamupäivällä Mr Lothar ja kaunis Joanna video – Silmät sidottuna, kyseisen videon juoni menee seuraavaan tapaan: Mr Lothar on kutsunut Joannan kylään huvilalleen. Heti huvilalle saavuttuaan Joanna kaivaa tavaroittensa seasta silmälaput, käskee Lotharia laittamaan ne silmilleen ja käymään istumaan sohvalle. Lothar tekee niin kuin käsketään ja jää odottamaan jatkoa. Aluksi Joanna hivelee Lotharin kasvoja ja näykkii kovalehtiä sekä kaulaa, mutta aika nopeasti alkaa vaatteetkin vähetä ja Lotharkin pääsee hivelemään sekä kiusaamaan kielellään Joannan mahtavia rintoja. Ei mene taas kuin hetki ja loputkin vaatteet riisutaan, Lotharin silmien ollessa edelleen peitetyt Joanna alkaa kiihkeän ratsastuksen. Lothar haluaa vaihtaa asentoa ja tuossa vaiheessa Joanna antaa vihdoin luvan riisua silmälaputkin. Videolla näet mitä eroa on seksissä silmälaput silmillä verrattuna siihen kun ne on otettu pois. Iltapäivällä läksin kavereideni kanssa ajelemaan vesijeteillä Kurkiniemen edustalle ja illemmalla saimme sitten vielä idean lähteä hakemaan vetorenkaan yhdeltä kaveriltani jeteillä, niinpä olimmekin sitten takaisin laiturissa vasta yhdentoista jälkeen illalla. Sen jälkeen käytiin syömässä ABC:lla ja sitten vielä saunomaan minun kotipaikalleni.

Tiistaina jatkoimme jetteilyä siitä mihin jäimme maanantaina eli vedimme tyttöjä renkaassa ja hiihdimme itse vesisuksilla sekä tietty ajelimme jeteillä.

Keskiviikkona tein pientä huoltoa Ferrariini, toisen ovenaukaisumekanismi oli nimittäin irronnut juhannusreissulla.

Torstaina läksimme ajelemaan kolmella jetillä Vuohijärveltä Repovedelle ja siitä Kapiaveden kautta Tihvetjärvelle jossa kävimme syömässä Kirjokiven Kartanossa. Ruokailun jälkeen ajelimme takaisin päin käyden matkalla Lapinsalmen riippusillalla, Mustalamminvuoren näköalatornilla ja Kuutinkanavalla. Kylmälaukun juomavarantojen tyhjettyä ja pienen ukkoskuuron jälkeen päätimme suunnata kulkumme Orilammen Lomakeskukselle. Orilammelta ajelimme vielä Hillosensalmelle, josta lastasimme jetit takaisin peräkärryihin ja ajelimme kotiin jossa päivän kruunasi grillaaminen.

Perjantaina kävin aamupäivällä hoitamassa hiukka työasioitakin eli lähetin Mr Lothar Production vaatteita niille jotka olivat tilanneet niitä, sen jälkeen piti vielä ajella kotipaikan nurmikkoa ja hoitaa huvilan jätehuoltoasioita mutta sitten pääsinkin taas vesileikkien pariin. Iltapäivä meni muutaman kaverin kanssa jetteillessä, vesihiihtäessä ja vetorengasta vetäessä. Illalla oli vuorossa hiusten ja parran leikkaus, jonka tosin hoiti yläosaton parturi samalla kun minä kääntelin pihvejä grillissä. Sen jälkeen kävin parturin kanssa saunomassa, jonka jälkeen läksimme käymään paikallisissa baareissa.

Lauantaina läksin päivällä yhden tytön kanssa Kouvolaan katselemaan EM-rallicrosseja joissa oli ajamassa pari minun kaverianikin, ikävä kyllä emme ehtineet katsoa kisoja ihan loppuun sillä aikataulun mukaan minun piti olla klo 18.00 Kotkassa yksityiskeikalla ja minähän en myöhästy ikinä. Kotkan synttärikeikan jälkeen suuntasimme Ferrarin keulan takaisin kohti Kouvolaa, jossa kävimme syömässä minun Italialaisen kaverini omistamassa pitseriassa. Ruokatunnin jälkeen kävimme vielä yhden toisen kaverini kanssa pyörähtämässä Kouvolan kävelykadulla eräällä terassilla, jonka jälkeen läksimme ajelemaan kohti Elimäkeä. Elimäellä menimme katsomaan Jaden keikkaa ravintola Pepperoniin. Keikan jälkeen läksimme takaisin Kouvolaan, jossa menimme käymään Old Tomin terassilla Jaden ja Kouvolan kavereideni kanssa. Terassin sulkeuduttua, kävimme vielä pyörähtämässä Armaksessa sillä tytöt tahtoivat tanssi ja tulihan tuolla itsekin otettua muutamia tanssiaskeleita. Armaksen valomerkin jälkeen läksimme ajelemaan Mäntyharjulle.

Sunnuntaina päivä menikin sitten taas parin tytön kanssa jeteillä ajellessa, vesihiihtäessä ja vetorengasta vetäessä. Illalla hoidettiin ruokahuolto grillaamalla, siihen päälle vajaan tunnin hieronta, jäätelöannos ja jalkapallon MM-finaali.

PS. Kuvia viikon tapahtumista löytyy osoitteesta www.kuvake.net/photos.php?username=MrLothar&folder_id=681037

Kirjoitettu Sunday 11.07.2010

Kommentit

Vain sisäänkirjautuneet voivat lukea ja lähettää kommentteja.

Liity käyttäjäksi   tai kirjaudu sisään


Kirjaudu Facebook-tunnuksella: