Mikseri on musiikkiyhteisö,
jossa voit kuunnella, ladata ja arvostella suomalaista musiikkia,
lisätä rajattomasti biisejä, luoda oman artistisivun, kerätä arvosteluja ja faneja

Ladataan

Mr Lotharin viikko 28/2010

Maanantai meni Mikkelissä Anninalle autoa etsiessä, Xon-puitossa ja Visulahden uimarannalla.

Tiistaina kävimme rekisteröimässä Anninan Fordin, samalla reissulla minun BMW:hen asennettiin uusi eturekisterikilpi ja sen aluslevy. Katsastuskonttorilla käynnin jälkeen läksimme ajelemaan Mattilan ja Paakkarin kanssa vesiskoottereilla ja hiihtämään vesisuksilla sekä vetämään vetorengasta jetin perässä. Päivän päätteeksi grillailimme kilon lihaa ja pari kiloa kanaa minun kotipaikkani pihalla.

Keskiviikkona pyörähdin illalla Mikkelissä ravintolalaiva Toivon terassilla.

Torstaina kävin Mikkelin maistraatissa rekisteröimässä uuden jettini, sen jälkeen läksimmekin taas kurvailemaan jeteillä Kurkiniemeen sekä tietty vetämään vetorengasta, yms. Ajelemasta takaisin laituriin tullessa poliisit olivat juuri nostamassa venettään järvestä, toinen poliiseista ei ilmeisestikään tykännyt vesiskoottereista sillä hän sanoi meille että:”tämä ei ole oikea paikka harjoitella vesiskootterilla ajelemista”. Teki mieli kysyä tuolta poliisilta että pitäisikö vesiskootterilla harjoitella sitten uima-altaassa, mutta jätinpä kuitenkin kysymättä.

Perjantaina meitä olikin sitten taas isompi lauma leikkimässä vesileikkejä ja olipa meillä taas yksi uusi lajikin, yksi kavereistani oli nimittäin tuonut wakeboardin mukanaan. Ajelemisen jälkeen loppu ilta menikin minulta grillaillessa ja ajeluista kuvattuja videoita youtubeen ladatessa.

Lauantaina päivä meni huvilalla, mutta illalla suuntasin Ferrarin keulan kohti Lohjaa jossa minulla oli yksityiskeikka paikallisen prätkäkerhon tiloissa. Keikan jälkeen kävin pyörähtämässä Primessä ja ajelin vielä yöllä Vantaan, Lahden ja Heinolan kautta takaisin Mäntyharjulle.

Sunnuntaina kävin kurvailemassa Ferrarilla, järjestelin yhtä autotalleistani ja grillailin.

PS. Kuvia ja videoita viikon tapahtumista löytyy osoitteesta http://kuvake.net/photos.php?username=MrLothar&folder_id=685175

Kirjoitettu Monday 19.07.2010

Kommentit

Vain sisäänkirjautuneet voivat lukea ja lähettää kommentteja.

Liity käyttäjäksi   tai kirjaudu sisään


Kirjaudu Facebook-tunnuksella: