Mikseri on musiikkiyhteisö,
jossa voit kuunnella, ladata ja arvostella suomalaista musiikkia,
lisätä rajattomasti biisejä, luoda oman artistisivun, kerätä arvosteluja ja faneja

Ladataan

Mr Lotharin viikko 29/2010

Maanantai meni huvilalla lomaillessa.

Tiistaina kävin ostamassa huvilan laituriini muutaman lisäosan ja asensin ne paikoilleen.

Keskiviikkona kävin ajelemassa vesiskootterilla Vuohijärvellä.

Torstai meni myös huvilalla lomaillessa ja kavereiden kanssa jetteillessä.

Perjantaina läksin Jaden kanssa heti aamusta Oulua kohti, olimme nimittäin molemmat esiintymässä perjantaina Oulun Erotica messuilla. Oulun saavuttuamme, kävimme ensin tsekkaamassa majoituksemme ja sen jälkeen syömässä Intialaisessa ravintolassa. Ruokailun jälkeen menimmekin sitten jo Teatrialle, sillä messut alkoivat 16.00 ja Jaden ensimmäinen show oli 17.00. Minun ensimmäinen show oli 18.30, tuohon aikaan messuilla oli vielä aika hiljaista ja niinpä otinkin esitykseeni avustajaksi yhden privaattistrippareita ja hän teki pyyhkeen alla sen verran hyvää työtä että shown lopussa minä esittelin yleisölle täydessä seisokissa olevaa kulliani. Oman esitykseni jälkeen katselin muiden esiintyjien esityksiä ja kiertelin muutenkin messu-alueella. 21.30 olikin sitten minun toisen esiintymisen vuoro, tuossakin esityksessä ensimmäinen biisi meni strippaamisen merkeissä, toinen tulitemppuja tehdessä ja kolmannessa otin yleisönjoukosta avustajan joka öljysi minun vartalon. Yleisöstä ottamani tyttö teki myös sen hyvää minua öljytessään ja lopuksi kullini öljyämiseen keskittyessä että lopulta kullini oli niin kova kuin se vain ikinä pystyy olemaan. Toisen shown avustajatyttö tuli vielä käymään takahuoneessakin, hiukka ”juttelemassa”. Illan kolmannessa esityksessäni minun oli määrä esiintyä Alex nimisen stripparin kanssa, niinpä jouduimmekin suunnittelemaan ihan uudenlaisen shown koska emme olleet esiintyneet ikinä aiemmin yhdessä. Alkuperäisen suunnitelman mukaan show olisi ollut muuten samanlainen kuin minun sooloesitykset, mutta Alex olisi tullut toisen kappaleen aikana palomieheksi pukeutuneena sammuttelemaan minun tulia. Alex oli kuitenkin hiukka liian malttamaton ja niinpä hän tuli lavalle heti ekan biisin alussa ja niinpä koko shown idea meni uusiksi. No eipä ollut eka kerta kun hiukka sovellettiin ja muutettiin esitystä kesken sen kulun, lopussa lavalla oli sitten minun ja Alexin lisäksi viisi yleisöstä lavalle otettua naista joista osa oli jo lähes alastikin. Kaikki hyvä loppuu aikanaan, mutta onneksi messujen jälkeen oli vielä jatkot Hot Night Clubissa. Sieltä minä suuntasinkin sitten hoteliin, jossa päädyn 4 tytön kanssa samaan huoneeseen.

Lauantaina oli aika jäykkä herätys, minun ja Jaden piti meinaan lähteä seiskan aikaan ajelemaan kohti Radalle.con Festivaleja jotka pidettiin Motoparkissa Virtasalmella. Matka meni kuitenkin suht kivuttomasti vaikka edellisen yön unet olikin jäänyt kahteen tuntiin. Motoparkissa meille selvisi että ei meidän olisi tarvinnutkaan tulla sinne niin aikaisin. Varikolla yksi tytsy kysyi minulta voisinko ajaa hänen auton varikolta leirintäalueelle, sillä hän meinasi nukkua pakussaan. No koska minä olen lähes aina selvin päin niin lupauduin auttamaan neitoa ja tuosta sainkin idean, että minäkin voisin käydä hiukka nukkumassa hänen autossaan ennen illan esityksiä ja niin tuli tehtyäkin. Festarialueella minun eka homma oli juontaa Jaden ja Melanyn vaahtoshow, kyseessä oli K18 show ja täytyy sanoa että olisi kyllä taas tehnyt mieli päästä mukaan tuohon vaahtoilotteluun. Ekan vaahtoshown jälkeen aika menikin sitten lähinnä takahuoneessa Matin ja hänen bändinsä jäsenten kanssa turistessa, 21.30 oli sitten toisen vaahtoshown vuoro ja tuohon esitykseen minäkin osallistuin. Vaahtoshown jälkeen kävimme saunomassa ja sitten menimme katsomaan Matin keikkaa suoraan backstagen terassilta. Matin keikan jälkeen minä hoidin yhdelle synttärisankarille sellaisen privateshown että hyvä että tyttö pysyi enää jaloillaan sen jälkeen. Sitten meinasikin jo tulla kiire valmistautua yhteiskeikkaan Ruoskan kanssa. Ruoskan keikan jälkeen pakkasimme tyttöjen kanssa tavarat kasaan ja läksimme yöksi minun kotipaikalle Mäntyharjulle.

Sunnuntaina heräilimme vasta puolen päivän aikaan, päivä meni lähinnä laiskotellessa mutta illalla grillailun jälkeen muutama kaveri tuli kylään ja sitten otettiinkin hiukka kisailuja ensin minun kotikuntokeskuksella ja sen jälkeen siirryimme Mäntyharjun urheilualueelle mm. heittämään keihästä, työntämään kuulaa, hyppäämään korkeutta ja laukomaan rangaistuslaukauksia.

PS. Kuvia viikon tapahtumista löytyy osoitteesta www.kuvake.net/photos.php?username=MrLothar&folder_id=689821

Kirjoitettu Monday 26.07.2010

Kommentit

Vain sisäänkirjautuneet voivat lukea ja lähettää kommentteja.

Liity käyttäjäksi   tai kirjaudu sisään


Kirjaudu Facebook-tunnuksella: