Mikseri on musiikkiyhteisö,
jossa voit kuunnella, ladata ja arvostella suomalaista musiikkia,
lisätä rajattomasti biisejä, luoda oman artistisivun, kerätä arvosteluja ja faneja

Ladataan

11.8.2010 Juokse talikkoon 2010

11.8.2010 Juokse talikkoon 2010 w/ Sortokausi, Korpikuusen kyynel

Pitkän keikkatauon jälkeen allekirjoittanut järjesti Klubille keikkaillan. Mukaan kinkereihin kutsuimme vanhat ystävämme Sortokauden sekä Korpikuusen kyyneleen, olivathan he käytännössä hommanneet meidät taannoin Rokkibaariin keikalle.
Roudaus aloitettiin klo 17 ja sujui mukavan moitteettomasti. Samana iltana Klubin Live-puolella esiintyi muutama hevibändi, joten Klubin edessä oli pienimuotoinen ruuhka kun kuusi bändiä roudaa kamojaan samanaikaisesti. Korpikuusen kyynel sai luvan olla illan viimeinen akti eli ns. pääesiintyjä, joten he aloittivat soundcheckin, joka päästiin aloittamaan suht ajallaan. Tsekit hoituivatkin jokaiselta bändiltä oikein nopeasti ja kivuttomasti.
Kesäkeskiviikko on aina hieman riskaabeli ajankohta järjestää rokkikeikkaa ja tavoitteemme olikin saada sen verran porukkaa paikalle että pääsisimme omillemme. Vielä puoli tuntia ovien aikaisemisen jälkeen näytti hieman huonolta, mutta kyllä sitä porukkaa sitten yhdeksäksi saapui ihan kiitettävästi kun Sortokauden oli aika aloittaa. Pojat vetivät tiukan setin ja vielä yhden extrakappaleenkin yleisön ja järjestäjän pyynnöstä.
Illan aikataulu oli tiukka, sillä soiton tuli loppua viimeistään puoliltaöin koska paikalla alkaisi disko, joten bändien vaihtumiseen kuluva aika tuli käyttää tehokkaasti. Omalta osaltamme saimme kamat kuntoon nopeasti ja soiton alkamaan jotakuinkin aikataulun mukaisesti. Porukkaa oli paikalla sen verran mitä meillä yleensä onkin yleisöä eli ihan mukavasti, vaihteeksi sentään valtaosa taisi olla ihan uusia naamoja.
Lavasoundit Klubin Illassa ovat aina hieman omituiset ja haastavat, joten soittaessa ei oikein tiedä kuulostaako musiikki soundiensa puolesta yleisöön hyvältä vai huonolta. Mutta mitä itse seurasi muita bändejä ja kuuli tutuilta kommentteja keikan jälkeen niin yleisöön kuitenkin soundit ovat hyvät, joka kuitenkin on pääasia. Soitto sujui miten sujui, itselläni ei mitään mainittavia mokia sattunut ja Samu taisi sanoa soittaneensa paremmin kuin millään aiemmalla keikallamme.
Lopuksi Korpikuusen kyynel veti vielä settinsä ja saimme illan pakettiin. Yleisöä olisi ehkä voinut olla enemmänkin, mutta on se soittaminen vaan kivaa. Kiitokset paikalle tulleille sekä Sortokaudelle ja KkK:lle. Eiköhän sitä vielä tulevaisuudessa tulla soittelemaan yhdessä toistekin!


SETTILISTA:
Yksinäisyydenpelkääjät
Ahdas
Kova maa (Timo Rautiainen & Trio Niskalaukaus cover)
Valkea verho
Sähkömeri
Deoksiribonukleiinihappo
Seinän takana
Vieraalle rannalle
Tämän maailman ruhtinaan hovi (Mokoma cover)
Aggressio

Kirjoitettu Sunday 15.08.2010

Kommentit

Vain sisäänkirjautuneet voivat lukea ja lähettää kommentteja.

Liity käyttäjäksi   tai kirjaudu sisään


Kirjaudu Facebook-tunnuksella: