Mikseri on musiikkiyhteisö,
jossa voit kuunnella, ladata ja arvostella suomalaista musiikkia,
lisätä rajattomasti biisejä, luoda oman artistisivun, kerätä arvosteluja ja faneja

Ladataan

Muuttoblogi Kouvola-Jämsänkoski (2010)

Lähtökohdat:
Hain kesällä Jämsänkoskelle opiskelemaan ympäristönhoitajaksi kaksivuotiseen aikuiskoulutukseen. Pari viikkoa sitten sain tiedon, että pääsin kyseiseen paikkaan (jei!). Tästä siis alkaa muutto lapsuudenmaisemistani Kouvolasta (Kuusankoskelta) kohti uutta elämää Jämsänkoskella, jonka vaiheista kirjottelen tänne.

Muutto:
Kun sain tietää hyväksynnästäni kouluun, parin päivän päästä kävin kyselemässä kaupasta pahvilaatikoita. Sain 3 kpl. Yhteen olen alkanut laittaa jo kirjoja. Itseasiassa aloin siivoamaan vaatekaappia jo ennenkuin sain tietää koulupaikasta, koska aikomukseni oli kuitenkin jossain vaiheessa muuttaa Jämsänkoskelle. Hyvä että tein sen, niin ei tule aivan niin kiirettä muuttaa. Asunnon irtisanoin viime viikolla ja minulla on joulukuu aikaa viedä tavarat pois ja siivoilla kämppä.
Mutta aloitetaanpa..

8.12.2010
Iskä toi tänään pahvilaatikoita ison kasan tänne, ja vei samalla kanahäkistä pois ylimääräiset tavarat.

9.12.2010
Tänään aloitin ihan varsinaisen pakkauksen. Laatikoihin meni kirjat, alusvaatteet (paitsi ne joita vielä tartten), yöpaidat ja muita vaatteita sekä osa dvd:istä ja levyistä. 8 laatikollista sain pakattua.

10-11.12.2010
13 laatikkoa pakattu yhteensä.

12-13.12.2010
Alkaa menä hermo. Ei oo tarpeeks laatikoita taaskaan ja vielä on hitsisti pakkaamista.
Tänään sain sentään kuivaruuat ja mausteet pakattua sekä kangaslaatikon tyhjäksi. Ruokailuvälineetkin pistin kaikki laatikkoon paitsi haarukat, veitset ja lusikat. Tiskasin melkein kaikki astiat ja niilleki pitäis saada tilaa.. 22 laatikkoa pakattu.

16.12.201o
Virallinen muuttopäivä oli tänään. Muutto alkoi klo 8 aamulla. Apuna olivat iskä, kummisetä ja poikaystävä, jotka kantoivat painavimmat huonekalut muuttoautoon toisesta kerrosesta (hissiä ei ollut). Minä vahdin asuntoa, sytyttelin käytävän valoa kun se meni automaattisesti pois vähän väliä, ja kantelin laatikkoja alas. Lähes kaikki tavarat mahtuivat vuokraamaamme muuttoautoon, mutta kuljetimme ompelukoneet yms farmarilla. Iskä ja kummisetä ajoivat muuttoautoa, minä olin poikaystäväni kanssa farmarissa. Tapasimme Jämsänkosken huoltoasemalla (koska menimme eri reittejä), josta ajoimme asunnolle. Tavaroiden purkaminen autosta sujui helpost, kasasimme ne olohuoneeseen ja makkariin, Tänään purimme vain osan tavaroista, huomenna loput.

Kirjoitettu Wednesday 08.12.2010

Kommentit

Vain sisäänkirjautuneet voivat lukea ja lähettää kommentteja.

Liity käyttäjäksi   tai kirjaudu sisään


Kirjaudu Facebook-tunnuksella: