Mikseri on musiikkiyhteisö,
jossa voit kuunnella, ladata ja arvostella suomalaista musiikkia,
lisätä rajattomasti biisejä, luoda oman artistisivun, kerätä arvosteluja ja faneja

Ladataan

Mr Lotharin viikko 7/2011

Maanantaina kirjoitin viikon 6/2011 blogin, mutta muuten päivä meni lepäillessä.

Tiistai ja keskiviikko meni myös sängyn pohjalla flussan kourissa.

Torstaina julkaistiin vihdoinkin minun ja Inkan tekemä aikuisviihdevideo Laukaiseva öljyhieronta jonka juoni menee näin: Inka on tullut Lotharin luokse hierottavaksi, ihan aluksi Lothar käskee Inkaa riisumaan päältään kaiken muun paitsi pikkuhousut ja käymään mahalleen sängylle. Lothar aloittaa hieromisen Inkan alaselästä levittäen siihen hierontaöljyä, öljy meinaa kuitenkin tahrata Inkan pikkuhousut ja niinpä Lothar pyytää Inkaa riisumaan nekin. Tuossa vaiheessa Lotharin sormet eksyvät muuallekin kuin alaselkään ja hänelle tulee kuuma, niinpä hän riisuu paitansa sekä hetkeä myöhemmin housunsa koska syvähierontaan tarvitaan kuulema jotain sormia pidempää. Inka on äänekäs tyttö ja voihkii ja valittaa liukasta käsittelyä. Tällä videolla näet kuka laukaisee kenenkin jäykistyneitä paikkoja ja miten! Kyseinen video löytyy minun kotisivujen kuvat ja videot osiosta osoitteesta http://www.MrLothar.fi/kuvatvideot.php

Perjantaina läksimme Petrin kanssa ajelemaan Rukaa kohti puoli yhdentoista aikaan ja otimme matkalta kyytiimme Safyran jonka kanssa minun oli määrä esiintyä illalla ravintola Zonessa Rukalla. Rukalle päästyämme kävimme ensin tsekkaamassa esiintymispaikan ja sitten majoituksen jonka jälkeen kello olikin jo sen verran että läksimme Zoneen valmistautumaan esityksiin. Safyra esiintyi 24.00, hänen jälkeen oli vuorossa bändi eli Gunnar Khickel & Sperminators, 1.00 oli minun sooloshown vuoro jonka jälkeen bändi veti taas 45 minuutin setin ja 2.00 oli Mr Lothar & Safyra yhteisesityksen vuoro. Paikalla oli myös Oulun Erotica shop seksikkäinen myyjineen. Valomerkin aikaan läksimme majoitksellemme ja käänsimme vielä saunankin päälle.

Lauantaina minä heräsin jo kahdeksan aikaan ja koska sauna oli vieläkin lämmin menin ensimmäisenä aamusaunaan, sen jälkeen söin aamupalaa ja sitten läksimmekin Petrin kanssa vuokraamaan moottorikelkat. Sopivien kelkkojen löydyttyä läksimme ajelemaan, ensin ajoimme Rukan ympärysreitin eli n. 25km joka oli todella tasaista ja leveää reittiä. Sen jälkeen läksimme hiukka pidemälle eli ajoimme Kuntivaaralle josta on hienot näkymät Venäjänkin puolelle, Kuntivaaralta takaisin tullessa reitti olikin sitten jo sellaista että siinä meinasi tulla lämminkin. Reitillä oli myös aika paljon eläimiä, näimme mm. rekikoiravaljakon, pöllön, metson, riekon ja minä ajoin melkein porokolarinkin kun kaksi poroa oli yllättäen yhden mutkan takana reitillä. Rukan kulmille päästyämme ajelimme vielä käymään Kumpuvaaran näköalakahvilalla hörppäämässä kuumat juotavat, jolloin kaverini soittivatkin että ovat meidän majoituksen luona kahvilla ja niinpä me ajelimme Petrin kanssa omat juomat juotuamme takaisin majoituksellemme josta matka jatkui neljän kelkan voimin ihan Rukatunturin huipulle. Tuossa vaiheessa kello oli sen verran että takaisin ajeltuamme läksimme ravintola Coloradoon syömään ja sen jälkeen saunomaan ennen illan keikkaa. Zoneen menimme kymmenen aikoihin ja illan ohjelma eteni suht samalla kaavalla kuin perjantainakin.

Sunnuntaina läksimme ajelemaan aamiaisen jälkeen eli puoli yhdentoista aikaan kohti etelää, onneksi Petri ajoi osan matkasta sillä minä olin aika väsynyt. Kotiin päästyäni nostin vain tavarat pois autosta, kömmin peiton alle katselemaan televisiota ja tsekkaamaan saapuneet sähköpostit jonka jälkeen nukkumatti tulikin aika äkkiä.

PS. Kuvia viikon tapahtumista löytyy osoitteesta www.kuvake.net/photos.php?username=MrLothar&folder_id=764941 ja yksi videokin osoitteesta www.youtube.com/AnssiViskari

Kirjoitettu Monday 21.02.2011

Kommentit

Vain sisäänkirjautuneet voivat lukea ja lähettää kommentteja.

Liity käyttäjäksi   tai kirjaudu sisään


Kirjaudu Facebook-tunnuksella: