Mikseri on musiikkiyhteisö,
jossa voit kuunnella, ladata ja arvostella suomalaista musiikkia,
lisätä rajattomasti biisejä, luoda oman artistisivun, kerätä arvosteluja ja faneja

Ladataan

Mr Lotharin viikko 11/2011

Maanantaina kävin pankissa hoitamassa sijoituksiani.

Tiistai meni ihan vain laiskotellessa.

Keskiiikona kävin ajamassa moottorikelkalla puolisen tuntia crossiradalla. Keskiviikkona julkaistiin myös edellisen viikon perjantaina Seinäjoen Sanomille antamani haastattelu osoitteessa http://www.seinajoensanomat.fi/artikkeli/43368-pornotahti-elaa-todeksi-monen-fantasiaa

Torstaina olin pikku flunssassa ja parantelin itseäni sängynpohjalla.

Perjantaina päivä meni huvilalla hengaillessa, mutta illalla oli vuorossa Erotic Night by Mr Lothar & Safyra Ravintola Villihanhessa Lempäälässä. Villihanhessa vedimme Safyran kanssa molemmat ensin sooloesitykset ja niiden jälkeen uudenlaisen yhteisesityksen. Valomerkin jälkeen ajelimme vielä Mäntyharjulle minun kotipaikalleni.

Lauantaina heräsin jo yhdeksän aikaan aamulla eli vain muutaman tunnin unien jälkeen. Aamiaisen jälkeen minä vein Safyran junalle ja läksin itse ajelemaan moottorikelkalla yhden kaverini kanssa. Ajoimme Gillin luota minun huvilan kautta Jaalaan ja sieltä Heinolaan, Heinolasta ajelimme takaisin minun huvilalle ja siitä edelleen Gillille. Moottorikelkkaillun jälkeen kävin saunomassa, jonka jälkeen läksin Ladies Night keikalle Vierumäen Kelokodalle. Kelokota on aika pieni paikka, mutta tunnelma olikin sitten aika tiivis kun esiinnyin. Ensimmäisessä esityksessäni tein hiukan tulitemppujakin ja toisessa esityksessä otin yleisön joukosta yhden tytön avustajaksi. Keikan jälkeen tytöt kyselivät minua jatkoillekin, mutta olin niin väsynyt edellisen yön lyhyistä unista ja päivän reilun 200km moottorikelkkailusta että päätin ajella suoraan kotiin nukkumaan.

Sunnuntaina kävin aamupäivällä huvilallani, iltapäivä meni hiihtoa televisiosta katsellessa ja illalla jatkoin telkkarin katselua Idolsin sekä Tappajan näköisen miehen merkeissä.

PS. Kuvia viikon tapahtumista löytyy osoitteesta http://www.kuvake.net/photos.php?username=MrLothar&folder_id=773695

Kirjoitettu Sunday 20.03.2011

Kommentit

Vain sisäänkirjautuneet voivat lukea ja lähettää kommentteja.

Liity käyttäjäksi   tai kirjaudu sisään


Kirjaudu Facebook-tunnuksella: