Mikseri on musiikkiyhteisö,
jossa voit kuunnella, ladata ja arvostella suomalaista musiikkia,
lisätä rajattomasti biisejä, luoda oman artistisivun, kerätä arvosteluja ja faneja

Ladataan

Mr Lotharin viikko 12/2011

Maanantaina tilasin Mr Lothar Production vaatteita ja mainoksia 29-30.4.2011 järjestettäviä Helsingin sEXHIBITION messuja varten.

Tiistaina tuli kuvattua aikuisviihdevideo jossa otin patikointiretkellä olleen tytön moottorikelkkani kyytiin, vein hänet läheiselle laavulle ja nussin tyttöä vuorotellen moottorikelkan päällä ja laavulla nuotion äärellä. Kyseinen video julkaistaan heti kun vain ehditään osoitteessa http://www.MrLothar.fi/kuvatvideot.php Videon tekemisen jälkeen läksin vielä käymään yhden kaverini kanssa moottorikelkoilla Vihantasalmella, jonka jälkeen menin kotipaikalleni saunomaan.

Keskiviikkona sovin että menen 6.8.2011 Jaden kanssa Erotic Night keikalle Ravintola Viuhkaan Tyrnävälle, sen lisäksi kävin neuvotteluja aikuisviihdevideokuvauksista yhden televisiostakin tutun tytön kanssa.

Torstaina vein ja asensin porealtaan huvilalleni. Torstaina julkaistiin myös minun aikuisviihdeuran sadas video, kyseinen video löytyy osoitteesta http://www.MrLothar.fi/kuvatvideot.php nimellä Mr Lothar, Alice ja Maya - Elimäen keikan jatkot K18!

Perjantaina läksin jo hyvissä ajoin Mikkeliin hakemaan Mainospuun minulle tekemät Mr Lothar Productionin mainokset. Mainosten hakemisen jälkeen kävin vielä moikkaamassa Jamoa JS-Motorsilla, sen jälkeen nappasin Safyran kyytiini ja läksimme kohti Jurvaa jossa meillä oli illalla Erotic Night keikka Tarina Ravintolassa. Keikan jälkeen läksimme vielä ajamaan takaisin, sillä minä halusin olla aikaisin aamulla Mäntyharjulla ja Safyra oli menossa lauantaina tatskamessuille eli hän halusi olla ajoissa Helsingissä.

Lauantaina aamulla kotiin päästyäni nostin vain esiintymiskamat sisälle autosta, vaihdoin päälleni kelkkailuvaatteet ja läksin parin kaverini kanssa moottorikelkkailemaan eli en ehtinyt nukkua perjantai-lauantai välisenä yönä yhtään. Täytyy myöntää että aluksi meinasi hiukka väsyttää, mutta vauhtiin päästyäni unohdin väsymyksen. Ajoimme Outiselta, Tommolansalmen kautta Heituinlahteen aamupalalle. Sieltä matka jatkui Luumäen kautta Uttiin, tosin tuolla välillä seurueemme vahvuus laski yhdellä sillä yhden kaverini moottorikelkka hajosi niin totaalisesti että hän joutui jättämään retken kesken. Utissa pidimme ruokatunnin, sen jälkeen ajelimme Valkealan kautta minun huvilalle ja sieltä Outiselle. Kelkkareissun jälkeen kävin vielä saunomassa ja sitten olinkin ihan valmis nukkumatin maailmaan.

Sunnuntaina heräilin puolen päivän jälkeen, laitoin esiintymis- ja kelkkailuvarusteet pesukoneeseen jonka jälkeen jatkoin laiskottelua sängyn pohjalla.

PS. Kuvia viikon tapahtumista löytyy osoitteesta http://www.kuvake.net/photos.php?username=MrLothar&folder_id=775701

Kirjoitettu Sunday 27.03.2011

Kommentit

Vain sisäänkirjautuneet voivat lukea ja lähettää kommentteja.

Liity käyttäjäksi   tai kirjaudu sisään


Kirjaudu Facebook-tunnuksella: