Mikseri on musiikkiyhteisö,
jossa voit kuunnella, ladata ja arvostella suomalaista musiikkia,
lisätä rajattomasti biisejä, luoda oman artistisivun, kerätä arvosteluja ja faneja

Ladataan

Matka kohti Tonnibileitä, osa 1

Viimeisimmän albumin julkaisusta on nyt vajaa kuukausi aikaa. Työn alla on videokooste kaikista arkistomme videonauhoista. Kiusallisen jännittävän herkullista julkaisua tulossa.

Uusi albumikin on jo työn alla. Kaksi laulua on työstön alla. Laulujen (työ)nimet ovat:

Chatissa nähdään! (nim. Piugevägä79)
Arjen virrassa

Tuon Chatti-laulun tekstiä muokkasin tänään lisää. Tein joka säkeistöön (tällä hetkellä 7 säkeistöä) yhden rivin lisää. Aluksi teksti oli "kolmitahtinen", mutta nyt se sytkyttelee jo perinteisellä "nelitahtisella" poljennolla. Teksti ei ole vieläkään valmis. Soinnutus on säkeistön osalta valmis. Pelkkää A:ta ja D:tä pienillä lisukkeilla. Vähän lainasin säkeistön riffi-ideaa Neil Youngin laulukirjasta, mutta tuskin tuota ois huomattu, jos en sitä tässä paljastas. Katsotaan tunnistaako kukaan "varkauden" lähdettä, kun laulu aikanaan julkaistaan.

"Arjen virrassa" on vasta alkuvaiheessa. Eka säkeistö on sinnepäin valmis. Kertosäe hakusessa. Soinnutus on hieman pokkeuksellinen. Se ei lähde a-mollista eikä G-duurista, vaan jostain D-duuri väännöksestä. Kait sillä soinnulla oikea nimikin on. Jos joskus selviää, lupaan kertoa. Kertosäkeeseen ei ole soinnutusta hahmoteltu, kun ei ole siihen sanojakaan tarjolla.

-artisti itse-

PS. Viimeisimmmän laskun mukaan Tonnibileisiin on matkaa 167 laulua. Laskuissa ei ole mukana noita kahta em. laulua.

Kirjoitettu Monday 01.08.2011

Kommentit

Vain sisäänkirjautuneet voivat lukea ja lähettää kommentteja.

Liity käyttäjäksi   tai kirjaudu sisään


Kirjaudu Facebook-tunnuksella: