Mikseri on musiikkiyhteisö,
jossa voit kuunnella, ladata ja arvostella suomalaista musiikkia,
lisätä rajattomasti biisejä, luoda oman artistisivun, kerätä arvosteluja ja faneja

Ladataan

Kuntoilublogi 2011

No jaahas. On hiton pitkä aika kun oon viimeks kirjottanu päiväkirjaan yhtään mitään. Tää on jääny aika vähälle huomiolle kun se viimesin merkintä ei enää näy profiilisivulla kuten ennen. Mutta asiaan...

Päätettiin yhdessä isännän kanssa aloittaa kuntoilu ihan kunnolla. Toinen kannustaa toista ja toinen toista ja jos jompi kumpi alkaa lusmuilemaan niin toinen pysyy tiukkana, niin että kummatkin tekee sovitut jutut (terveyden puitteissa toki). Samalla tää kuukausi syödään lähes ainoastaan puuroja/keittoja.

Mulla olis tarkoitus saada kuntoa kohotettua hyvälle tasolle (oon luokan huonokuntoisin ja se on vähän noloa) sekä kiinteytyä ja mahdollisesti saada vähän lihaksia näkyviin. Ei mitään muskeleita kuitenkaan, vaan silleen sopivasti.

Lihaskunto-ohjelmaksi otimme mallia Han Moo Don lihaskuntoharjoituksesta: selkälihasliikkeet, vatsalihasliikkeet, kylkilihasliikkeet, punnerrukset ja myöhemmin mahdollisesti myös siltapunnerrukset. Lisäksi lihaskunnon kohetessa otamme mukaan ylihypyt yms. Otan omaan kuntoiluuni mukaan myös mahdolliset muut liikunnat, jos esim. tulee lähdettyä Body Combattiin tai kävelylle jne. Seuraavaksi listaan päivittäiset liikuntasuoritukset sekä tuntemukset niistä:


15.8. 100 vatsalihasliikettä, 100 selkälihasliikettä
Huomasin että kahdenkymmenen vatsalihasliikkeen jälkeen alkoivat jo voimat ehtyä ja loput olivatkin sitten aikamoista riuhtomista. Selkälihasliikkeet menivät paremmin mutta niissäkin oli aikalailla vaikeuksia. Pieniä taukoja pidin monta välissä, hiki tuli.

16.8. Pyöräily 8,8 km, 40 min.
Oli sen verran paska päivä kummallakin että jätettiin väliin lihaskunnot. Yritin kyllä tehdä vatsoja ja selkiä, mutta lihakset olivat niin kipeät edelliseltä päivältä että ei tullut kyllä yhtikäs mitään!

17.8. En tainnu tehdä mitään...

18.8 Kävely 40 min
Apteekki- ja kirjastoreissu

19.8. Kävely
Olin shoppailemassa Tampereella siskon kanssa 8 tuntia, tulihan siinä sitten käveltyä ihan kiitettävästi.

20.8. 100 selkälihasliikettä, 100 käsilihasliikettä
Vatsalihasliikkeitä en pystyny vieläkään tekemään lihaskivusta johtuen, selkälihaksia sentään jaksoin. Käsilihasliikkeitä oli erilaisia: dippi, hauislihas yms. Lisäksi pelasin Wii Fitillä 30 min: hölkkää, hulahooppia yms

21.8. Wiin pelaaminen
15+ min.

22.8. Kävely 35 min
Pakollisten asioiden hoitaminen kaupungilla kävellen.

23.8. 50 selkälihasliikettä
Ja muutamia vatsalihasliikeyrityksiä...vieläkin on kipeä lihas!

24.8. Kävelyä 50 min
Oli väsy, mut teki hyvää.

Kirjoitettu Wednesday 17.08.2011

Kommentit

Vain sisäänkirjautuneet voivat lukea ja lähettää kommentteja.

Liity käyttäjäksi   tai kirjaudu sisään


Kirjaudu Facebook-tunnuksella: