Mikseri on musiikkiyhteisö,
jossa voit kuunnella, ladata ja arvostella suomalaista musiikkia,
lisätä rajattomasti biisejä, luoda oman artistisivun, kerätä arvosteluja ja faneja

Ladataan

Kuntoilublogi 2012

Täällä taas. Kuinkahan mones kerta aloitettu uudestaan. Ei siis tämä blogi vaan se kuntoilu. Koskahan siitä OIKEASTI saisi elämäntavan? No, ehkä ei kannata suuria toivoa niin siinä ehkä voisi onnistuakin kun ei stressaa asiasta liikaa.

Tottahan se on että talven aikana tulee lihottua kun kylmyys ajaa sisälle eikä se ulosmeneminenkään niin helppoa ole. Mutta potkun (tai oikeastaan vitutuksen) iski se, kun sovitin yksiä lempihousujani talven jälkeen eivätkä ne mahtuneet päälle. Perkele.

Jotenka nyt siis kevään kunniaksi aion alkaa sen kuntoilun PIAN, koska haluan mahtua niihin housuihin. Mitä pikemmin, sen parempi. Saisi kesälläkin nauttia sitten paremmasta kunnosta. Pari kiloa kun saisi pois (vain pari, ei enempää) tai ainakin timmimmän vartalon niin sitten voisin niihin housuihinkin mahtua.

Motivaatioita voisi nostaa jos hankkisin lenkkeilyyn sopivan hupparin, joka on ollut mietintämyssyn alla jo jonkin aikaa. Housut minulla jo onkin. Kotona pölyttymässä on tasapainolauta, kahden kilon painot, hyppynaru sekä Wii-liikuntapeli.

SUUNNITELMA: Harrastaa jonkinlaista aerobista/lihaskuntoliikuntaa vähintään kolme kertaa viikossa sen verran että olisin jo kesäkuun lopussa timmimmässä kunnossa ja niihin housuihin mahtuvainen.
Kuntoilu tapahtuisi itsenäisenä lenkkeilynä, ohjattuina jumppina sekä hyötyliikuntana, kuten pyöräilynä autoilun/bussin sijasta. Wiitäkin olisi hyvä hyödyntää.

11.4 Askellusta Wiillä - 30 min.
12.4 Pyöräily 16 km - 1 h 20 min
18.4 Pyöräily 16 km - 1 h 20 min
19.4 Kävely - 1 h 50 min
1.5 Kävely - 1h

Kirjoitettu Tuesday 10.04.2012

Kommentit

Vain sisäänkirjautuneet voivat lukea ja lähettää kommentteja.

Liity käyttäjäksi   tai kirjaudu sisään


Kirjaudu Facebook-tunnuksella: