Mikseri on musiikkiyhteisö,
jossa voit kuunnella, ladata ja arvostella suomalaista musiikkia,
lisätä rajattomasti biisejä, luoda oman artistisivun, kerätä arvosteluja ja faneja

Arkisto

Ladataan

Sinus demon rumpuäänitykset

Nyt se on totta, Sinus todellakin on kotistudiossa äänittämässä ensimmäistä demoa.
Tunteet ovat erittäin ristiriitaiset. Toisaalta on ihan helvetin innoissaan ja toisaalta pelkää, että tuleeko tästä mitään! Nyt on ainakin oikeat henkilöt soittamassa. Markus ja Tommi ovat lisänneet sinukseen jotain sellaista mitä ennen ei ole ollut. Nimittäin nuoruutta ja soittotaitoa! Läskit rumat sedät jaksaa taas innostua musan teosta! Demolla tulee olemaan 4 kappaletta. Levy tulee olemaan vaihtoehto rockkia, sillä mehän ollaan vain vaihtoehto! Yli 6 vuotta tätä on odotettu ja nyt se on ihan oikeasti totta. Me teemme levyn!

Aloitimme rumpuäänitykset meidän treenikämpällä. 7 mikkiä valittiin. Siinäkin on 3 mikkiä liikaa. Yritetään luoda autotalli/kellari soundeja ja niitähän te saattekin. Vintage henkeä! Etsittiin rumpusoundeja n. 2 tuntia. Kannatti, sillä niistä tuli perhanan kovat! Kyllä 500 € virvelin pitää kuulostaa kämäseltä kellarisoundilta. Rumpalimme Tommi pohti ottavansa roiskeläppä pitsat meidän sponsoriksi. Sama mies esitteli hienoja uusia peltejään ja kertoi kuinka hän rakastaa kameroita. Lisäksi mietimme voiko keikan pitää "Min pyllys"
Alamme soittaa ekaa biisiä sisään. Kappale kuulostaa etäisesti siltä, että Samuli Putro olisi tullut sotkemaan meidän sovituspapereita. Ei se huono asiakkaan voi olla! Toka kappale on suoraa pumputusta alusta loppuun, paitsi alussa ollaan ihme tahtilajeissa. Juna kulkee. Kolmas kappale on levyn viimeinen biisi. Aika ajaton tunnelma kappaleessa ja Tommi päättää soittaa sen ykkösellä sisään. Haluaa vissiin vittuilla bändin ensimmäiselle rumpalille.... Neljäs kappale on silkkaa rautaa! Takapotkulla sisään ja oudot tahtilajit jyllää. Biisissä on ehkä hienoin kertsi koko levyllä.

Kaikki on purkissa ja lähdemme väsyneinä kotiin lämmittämään maidon ja sitä juodessa miettimään basson äänityksiä. Rummut kuulostaa hyvältä! Perhana kyllä tästä levy tehdään!

-Olli/Sinus

Kirjoitettu Friday 27.04.2012

Kommentit

Vain sisäänkirjautuneet voivat lukea ja lähettää kommentteja.

Liity käyttäjäksi   tai kirjaudu sisään


Kirjaudu Facebook-tunnuksella: