Mikseri on musiikkiyhteisö,
jossa voit kuunnella, ladata ja arvostella suomalaista musiikkia,
lisätä rajattomasti biisejä, luoda oman artistisivun, kerätä arvosteluja ja faneja

Ladataan

Näkkäriä paljaalle pinnalle

Tässä tajusin istuessa että kun syön näkkileipää näin koneen eessä se murenee tuohon lattialle ja tarttuu sukkiin ja kukeutuu lopulta joka paikkaan, myös patjalle ja sitten ei ole kiva nukkua.
Hommaan ratkaisuksi ajattelin, että syön näkkäriä istualtaan jalat hieman harallaan ja laitan siihen lattialle jalkojen väliin lehden, jolta voin sitten kopistella murut pihalle.
Toimin täysin suunnitelman mukaisesti, käärin sätkän ja menin pihalle, sytytin sen ja astelin lehtiroskikselle, otin pari lehteä ajattelematta sen kummemmin, sisällä voitelin puoli pakettia näkkäriä ja asetin lehden tuolin eteen lattialle ja aloin nakertamaan.
Yllättäen huomasin, että olin ottanu GTi -lehtiä (!) vaikka tarkoitukseen järkevämpiä olisi sanomalehdet, mietin asiaa hetken ja tajusin että olenkin paljon viisaampi ja nerokkaampi ihminen kun olen vähään aikaan tajunnut; totta helvetissä on tyylikkäämpää murennella näkkäriä konepellillä makaavien mallineitojen päälle kuin johonkin "koillismaa" -lehden tyhjänpäiväistäkin turhemmalle uutiselle.

Kirjoitettu Saturday 17.09.2005

Kommentit

Vain sisäänkirjautuneet voivat lukea ja lähettää kommentteja.

Liity käyttäjäksi   tai kirjaudu sisään


Kirjaudu Facebook-tunnuksella: