Mikseri on musiikkiyhteisö,
jossa voit kuunnella, ladata ja arvostella suomalaista musiikkia,
lisätä rajattomasti biisejä, luoda oman artistisivun, kerätä arvosteluja ja faneja

Ladataan

Pienen tauon jälkeen....

Pienen tauon jälkeen on hyviä uutisia kerrottavana: Olen ruvennut tekemään myös teatteri- ja elokuvamusiikkia, esimerkiksi Luomisen tuska-nimiseen teatteriesitykseen tein muutamia sävellyspohjia ja lisäksi minulla oli valmiina jazzmusiikkia. Tosin minun tekemiä sävellyksiä vähän muokattiin mutta olen tyytyväinen lopputulokseen.

Toinen uutinen on se että tänä vuonna tulee varmasti uutta musiikkia. Sen lisäksi että uusia soolokappaleita on tulossa lähiaikoina Mikseri.netiin sekä muille musiikkipalveluille, Tuuran toista EP-levyä ollaan tekemässä jolloin sen pitäisi ilmestyä vuodenvaihteessa ja Einestein on tekemässä debyyttijulkaisua, joiden ensimmäisten demojen pitäisi ilmestyä tänä vuonna.
Miracle Kitiltä saadaan muutama kappale Mikseri.netiin ennen määrittelemättömän tauon alkamista sillä Riikalla on ollut muita projekteja suunnitella, esimerkiksi Ihmevalot-yhtyeen kokoaminen.

Kolmas uutinen on että tällä hetkellä keikkarintamaan kuuluu trubaduurikeikkoja mutta Tuuran kanssa päästään keikoille ensi vuonna. Lisäksi Einestein-kollektiivin jäsenten kanssa olisi aikomus tehdä keikkoja tänä vuonna. Myös Miracle Kit saattaa lähteä joinakin päivänä vielä keikalle mutta projekti on nyt keikkatauolla.

Kirjoitettu Friday 17.04.2015

Kommentit

Vain sisäänkirjautuneet voivat lukea ja lähettää kommentteja.

Liity käyttäjäksi   tai kirjaudu sisään


Kirjaudu Facebook-tunnuksella: