Mikseri on musiikkiyhteisö,
jossa voit kuunnella, ladata ja arvostella suomalaista musiikkia,
lisätä rajattomasti biisejä, luoda oman artistisivun, kerätä arvosteluja ja faneja

Ladataan

Mirandan kevät & kesä 2015

Kauhean väännön ja käännön jälkeen Miranda sai viimein pukattua ulos ensimmäisen demonsa. Kappalemateriaaliksi valittiin muutamia reenikämpän soitetumpia ikivihreitä. Jonkinlainen tasainen kokonaisuuskin oli vissiin tarkoitus saada aikaan, eli hitaimmat slovarit ja kepeimmät poppibiisit jätettiin kokonaan nauhoittamatta.

Vaikka yhtye on helpottunut pitkän urakan päätyttyä, on lopputulosta kuunneltu hyvin ristiriitaisin tuntein. Kaiken olisi voinut tehdä niiiin paremmin. Paketti pysyy kasassa jesarilla ja jekkulangalla. Tämä oli tiedossa ja nauhoituksissa. Osa yhtyeestä oli jo kuitenkin niin kyllästynyt touhuun, että hommaa katsottiin liian paljon läpi sormien ja kaljapullon pohjien. Juntusen talvella kokema Burnouttikaan ei yhtään helpottanut tilannetta ja laulelut ja vähemmelle. Onneksi Aatu paikkasi hyvin Oblivionissa, ja Samulikin oli taustahuudoissa aivan kympillä messis eli ines.

Koko demon monivuotisen kasaamisprosessin näkee käytännössä Eating Patterinin "musavideon" kautta. Sen katsottua ei itseasssa ole ihmekkään että demo oli mitä oli :DD

Projekti oli silti arvokas oppimisprosessi, ja Janne pelasteli hienosti Audacityllä kaiken mikä vaan oli pelastettavissa. Uusilla julkaisuilla osaammekin sitten välttää esikoista vaivanneet ongelmat. Ehkä. Asiakaspalauttakin on kuunneltu, mutta se että muistaako kukaan siitä mitään ja otetaanko siitä oppia on eri asia. Rima kuitenkin nostetaan sille tasolle, millä se olisi pitänyt alunalkaenkin olla.

Uusia biisejä tehdään ja harjoitellaan sitä mukaan kun jäsenten aikataulut sallivat. Myös vanhoja demolta pois jääneitä kappaleita hiotaan täydellisyyttä kohti. Jatkoa ajatellen tyylilaji ei ole vielä selvä, mutta suunnitelmissa on mennä sekä melodisempaan, popimpaan että raskaampaan suuntaan. Onko se edes mahdollista? No vittu onha se ku menee ja tekee. Myös ajatusta konsepti albumista on esitetty. Hullua saatana. Uusien biisien työnimiä ovat olleet mm. "Mämmi", "Mitävittuanyttaas", "Kursk", "Aivankuinpaskaaamorphistäkuuntelisi" sekä "Terminus" & "Crusade". Eiköhän noista jotakin saa aikaan.

Loppukevennykseksi:

Kitaristi kaksikon haaveissa olisi löytää kosketinsoittajaksi isotissinen, tyhmä ja hyvännäkönen blondi. Jos semmoista ei löydy, niin sitte on melkein sama jättää hammondin hakkaus vielä toistaiseksi taka-alalle.





Kirjoitettu Sunday 09.08.2015

Kommentit

Vain sisäänkirjautuneet voivat lukea ja lähettää kommentteja.

Liity käyttäjäksi   tai kirjaudu sisään


Kirjaudu Facebook-tunnuksella: