Mikseri on musiikkiyhteisö,
jossa voit kuunnella, ladata ja arvostella suomalaista musiikkia,
lisätä rajattomasti biisejä, luoda oman artistisivun, kerätä arvosteluja ja faneja

Ladataan

Elämäni paholainen -EP

Aloitin viime viikolla (8.11.2015) Tuuran toisen levyn tekemisen tekemällä ensimmäisen kappaleen itse.

Kerrostalossa on levyn ensimmäinen kappale jossa on ajatuksiani kerrostaloelämästä. Kerrostalossa on tavallaan punk-kappale sillä yleensä punkissa tehdään lyhyitä kappaleita. Ja olenhan minä ottanut viime aikoina hieman vaikutteita monilta eri punkyhtyeiltä ja -artisteilta kuten Pelle Miljoona, Sielun veljet, Pertti Kurikan nimipäivät ja Kimmo Liskomäki taustayhtyeineen. Mutta Tuuran musiikki ei tule olemaan pelkkää punkkia. Voi olla että punkvaikutteet tulee kulumaan jonkin verran myös soolotuotannossa sekä yhdessä bändiprojektissa jota olen käynnistämässä yhden työkaverin kanssa.

Idea kappaleen tekemiseen ei lähtenyt pelkästään punkista vaan myös yhdestä Happoradion kappaleesta joka löytyy Puolimieli-levyltä. Se oli melkein lyhyt ja lisäksi siinä soi laulun lisäksi pelkästään koskettimet joten ajattelin että mitä jos Elämäni paholainen-levyn ensimmäisessä kappaleessa soisivat rummut ja koskettimet. Sitten päädyin lisäämään siihen lauluraidan. Taisin tehdä sävellyksen WalkBand- tai RockBand-ohjelmalla viime vuonna mutta tähän tulokseen olen tyytyväinen. En kuitenkaan aio tehdä kaikkea itse vaan mikäli kaikki menee hyvin aion käyttää levynteossa sekä yhtyeen toista laulajaa että joitakin apulaismuusikoita. Voi olla että laulaja Jani suostuu myös soittamaan kitaraa.

Levyn musiikki ei tule olemaan pelkkää punkkia vaan korkeintaan samankaltaista musiikkia mitä Varjo-yhtye teki aikoinaan (yhdistelmä punkia, rockia ja konemetallia). Mutta saattaa Tuuran musiikkiin tulla vaikutteita jopa jazzista ja maailmanmusiikista -sitä ei tiedä mitä tuleman pitää.

Elämäni paholainen tulee sisältämään neljä kappaletta joista kahdessa laulan ja yhdessä kappaleessa laulaa Jani. Saa nähdä tuleeko neljäs kappale tulee olemaan instrumentaalikappale mutta minulla on tällä hetkellä vaan kaksi sanoitusta tarjolla joista yksi on hieman keskeneräinen mutta levy tulee valmistumaan marraskuun lopulla.

Kirjoitettu Monday 09.11.2015

Kommentit

Vain sisäänkirjautuneet voivat lukea ja lähettää kommentteja.

Liity käyttäjäksi   tai kirjaudu sisään


Kirjaudu Facebook-tunnuksella: