Mikseri on musiikkiyhteisö,
jossa voit kuunnella, ladata ja arvostella suomalaista musiikkia,
lisätä rajattomasti biisejä, luoda oman artistisivun, kerätä arvosteluja ja faneja

Ladataan

mmm

No niin, en oo taaaskaan täällä mitään päivitelly aikoihin... Olin viikonloppuna metsässä. Jihaa!!Sain saunan sytytettyä yhdellä tulitikulla ja sit mä kävin meressä uimassa. Hyi helvetti ku oli niin kylmää vettä!!
jooh, sit mä olin aika väsyny, ku tulin takasin kotii mut vedin pienet nokkaunet ja jaksoin taas painaa:)
Tänään maanantaina meillä oli äsken koe. En ollu lukenu siihen koska luulin unohtaneeni kaiken materiaalin kouluun, mutta yllätuksekseni löysinkin koulun käytävässä koealueen joka oli ollut koko ajan mukanani.

APUAAAAAAA!!!!!!!!!!
Mä tiputin eilen sunnuntain mun puhelimen lavuaáriin jossa oli vettä ja saippuaa. Ekaks ku mä sammutin sen ja vähän kuivailin osia, ni sitte ku mä laitoin sen takasin päälle, ni sitte sen toiminnot meni oikeesti varmaa 10 kertaa nii nopeesti ku normaalisti. Mulla on automaattinen näppäinlukko ja sekin meni sekunnissa kiinni ja puhelimella ei voinutehdä mitää koska normaalisti mun viive oli 10 sekunttia. Noh, sitten mä sammutin sen. sit se ei suostunu menee päälle.. Sit ku mä olin tappellu sen kanssa jonkun tovin, niin sitten se teki mulle lopullisen lakon- nyt siinä toimii vaan nappulat
1
2
3
5
6
9 ja pyyhi/punanen luuri. En voi siis tehä sillä mitään. Kerran se suostu ottaa sillä OK nappulalla sen pin-koodin mutta sitten se piru sammu ja nyt mä en voi pitää ees puhelinta päällä- perkele!!! Täytynee viedä kone-expertille jos ne vaikka kojais sen kohtuuhintaan, tietysti... VAI ONKO KELLÄÄN KETÄÄN NEUVOJA??


noh, tänään illalla mä vaan löhön kotona ja hommailen jotain jonkun kanssa;)hehhehheeee..nyt täytyykin käydä kipasemassa koulun automaatilla.. Mooro!
***********************************************************************

Kirjoitettu Monday 17.05.2004

Kommentit

Vain sisäänkirjautuneet voivat lukea ja lähettää kommentteja.

Liity käyttäjäksi   tai kirjaudu sisään


Kirjaudu Facebook-tunnuksella: