Mikseri on musiikkiyhteisö,
jossa voit kuunnella, ladata ja arvostella suomalaista musiikkia,
lisätä rajattomasti biisejä, luoda oman artistisivun, kerätä arvosteluja ja faneja

Ladataan

enää 2 pävää koulua!!!

jeeeehh...nyt ihan kohta siis meillä alkaa koe. Se on viiminen. Sen jälkeen me sadaan toiset kokeet. saas nähd'ä, miten meni. Sitten me lähdetään joskus iltapäivällä yliopistolle.jeejeejeejee!

illalla lähdenSuikkilaan vittuilemaan.muahahahaaaa!!!!
noih, ei mulla oikeestaa mitää muuta...

Huomenna on torstai. voin nyt jokirjottaa että mitä meillä on täällä koulussa huomenna. Noh:ekaks mellä on 3 tuntii mikrobiologiaa. Me mennää varmaa ulos ottaa arskkaa.sit meillä on liikuntaa.jesss..me mennnä uimaa..

nyt pitää lähtee kokeeseen!mooro!
******
******
******
******
******
******

tulin just kotii.Oltiin Turun yliopistossa käväsemässä. Oltii siel jossai geologian osastolla kattomassa jotai kiviä ja sit kävästii jossai kivilaboratorioissa. Ei ollu mitenkää erityisen kiinnostavaa mutta kyllähän se meni vaihtelun anormaalien kouluntuntien sijasta..

Mä haluaisin joskus mennä sinne fysiikan laitokselle..erityisesti avaruuslaboratorio kiinnostaa.. Tosin, se sijaitsee Tuorlassa et sinne on sitten vähän matkaa, mutta ei ze mitään... Ja siis sit me ollaa kans menossa sinne kemian puoliskolle kattoo niit labroja ja sit vissii kans jollekki luennolle. JÄNSKÄÄ!!!ihan oikeesti jänskää!! sit ku mä valmistun, ni mä haen yliopistoo lukee kemiaa(ja fysiikkaa?)ja sitte mä haen kans ammattikorkeeseen laboratorioanalyytikon "linjalle"..

MUSTA TULEE SITTENKIN REKKAKUSKI!!
*no eikä tule, senkin tollo...
tai jos sillon on paremmat työmarkkinat ni ehkä koitan vaan löytää jostain jonkn hyvän työpaikan. Toivottavasti mä edes jotain löydä..ja jos en löydä, ni sitten mä haen kone-ja metalli puolelle. Jos musta tulis vaikka koneistaja. SE on mun mielestä oikeesti kiinnostavaa. voisin vaikka heti ensisyksynä jo hakea sinne....Noh, enpäs haekkaan vaan eka koitan valmistua tuolt yhdestä koulusta ja sitten vast haen jonnekki muualle....

däääääm!!miten tä nyt tähän meni??!!??
mä vaan turisen täällä ittekseni jostain tulevaisuuden suunnitelmista vaikka nyt ei edes näytä mitenkään kovin ruusúiselta.. Tai sit must tulee VENEENRAKENTAJA. Sekin olis kivaa...(tyttöäkin voi kiinnostaa tollaset jutut hey daa)

nyt mä vaikenen taas hetkeksi. heippistä!
***********************************************************

Kirjoitettu Wednesday 26.05.2004

Kommentit

Vain sisäänkirjautuneet voivat lukea ja lähettää kommentteja.

Liity käyttäjäksi   tai kirjaudu sisään


Kirjaudu Facebook-tunnuksella: