Mikseri on musiikkiyhteisö,
jossa voit kuunnella, ladata ja arvostella suomalaista musiikkia,
lisätä rajattomasti biisejä, luoda oman artistisivun, kerätä arvosteluja ja faneja

Ladataan

Pään miinakenttäkartoitus

..vai mikä se EEG onkaan, no, ouluun pitää tuon toimenpiteen vuoksi mennä, huomenna ja sehän sopii oikein hyvin, vois pienen viihteellelipsahtamis-humppareissun kehitellä myös. Jos varat sallii, jos ei, niin lipsahdetaan viihteelle kuitenkin.
Tänään oon kuitenki kuumeessa ja kipeänä, niinku eilisestä asti, mutta aion kyllä parantua huomiseksi, ei sitä tohdi maakuntamatkoille kipeänä lähteä ja onhan tuota aikaa sinne Ouluun jo sen aikaa odoteltu, että ei kestä nyt perääntyä. Sitäpaitsi oulun markettien Alkoholimonopolin vaihtopisteessä on mahtavammat olutvalikoimat.
Anarkistijenkka!

Toinen osa.

Kemiin vanhempieni luokse tulee tässä kevät talvella ranskalaisia vaihto-oppilaita asuskelemaan, niin hämmästelin suuresti heidän vaihto-opiskelualaansa, nimittäin simon kalatalous-instituuttiin menevät, jossa luonnollisesti kevät talvellä opiskellaan jäänalaista kalastusta, eli verkkojen asettamista jään alle tms. (ei pilkkimistä, koska se ei ole kalatalouden kannalta olennaista..) ja kuulemma nämä ranskalialaiset nuoret herrat ovat vielä tuolta ranskan eteläosasta. Osaavatpahan ottaa matikan jäänalta kun tulee day after tomorrow ja rivieralla lumikelkkaillaan.

Kirjoitettu Tuesday 24.01.2006

Kommentit

Vain sisäänkirjautuneet voivat lukea ja lähettää kommentteja.

Liity käyttäjäksi   tai kirjaudu sisään


Kirjaudu Facebook-tunnuksella: