Mikseri on musiikkiyhteisö,
jossa voit kuunnella, ladata ja arvostella suomalaista musiikkia,
lisätä rajattomasti biisejä, luoda oman artistisivun, kerätä arvosteluja ja faneja

Ladataan

Noni!

Kohta tulee perjantai.
nyt ei ole rahaa, mutta ruokaa ja tupakkia on.
Ja musiikinluonti tuntuu luistavan.

Näin muuten 3 outoa unta.

Ensimmäisessä olin sellasella bussipysäkin kaltasella paikalla ja oli syksy. Puut oli täynnä lintuja. Bussipysäkillä istu jotain lapsia jotka pyys mua hakemaan tupakkia mutta sanoin että mulla on kiire enkä ehdi. En kylläkään tiennyt mihin mulla oli kiire, mutta lähdin siitä pysäkin katoksen alta kävelemään pois. Yht'äkkiä kaikki linnut lähti lentämään ja lentäessään paskansi mun päälle. Olin ihan linnunpaskassa. Siihen loppui se uni.

Toisessa unessa olin isäni entisellä mökillä kuivaniemellä Aku Ankan kanssa. Alkoi satamaan tosi paljon ja satoi useita päiviä. Me istuttiin akun kans sisällä ja pelattiin korttia. Jonkun päivän sateen jälkeen alkoi löytymään pihalta hirvittävän suuria kastematoja. Radiossa kerrottiin matojen kasvavan poikkeuksellisen isoiksi. Satoi vielä pari päivää kun radio kertoi juttuja kissoja ja koiria syöneistä kastemadoista. loppu-unessa sitten paettiin ja taisteltiin sellaisia 10-metrisiä ja 1000-kiloisia kastematoja vastaan..Aku Ankan kanssa..

Kolmannessa unessa Homovitusta oli tehty teatteriesitys. olin juuri helsingissä ensi-illan aikana ja sain lipun. Siinä esityksessä nussittiin sitä lohta ihan oikeasti. Ihmiset oli vähän hämillään siitä lohennussinnasta. Se oli kylä hyvä se esitys noin kokonaisuudessaan.

join kahvin ja söin viilin. Kaikki on ihan jees.

Kirjoitettu Thursday 02.03.2006

Kommentit

Vain sisäänkirjautuneet voivat lukea ja lähettää kommentteja.

Liity käyttäjäksi   tai kirjaudu sisään


Kirjaudu Facebook-tunnuksella: