Mikseri on musiikkiyhteisö,
jossa voit kuunnella, ladata ja arvostella suomalaista musiikkia,
lisätä rajattomasti biisejä, luoda oman artistisivun, kerätä arvosteluja ja faneja

Ladataan

Taiteilijannimi

Harkitsin vakavasti tänä aamuna herätessäni taiteilijannimeni muutosta. Vaikka kylläkin Sensei Sandwich on omaperäinen ja ainutlaatuinen yhdistelmä: Kenelle olisi tullut mieleenkään yhdistää voileipä ja Sensei yhteen? Ei kenellekään, ainakaan vakavassa mielessä. Mutta Jotain siitä puuttuu. Se kuullostaa liian... rauhalliselta. Uusi nimi voisi olla:

Juggelius Dunkkis Maximus

Tämä nimi toki sopis myösi vapaapainijalle, mutta mistä moinen ajatus? Noh.. ensinnäkin Jukka on mun eka nimi ihan niinku oikeesti. Siitä sitten voi vääntää, että Jugge, ja sit yhdistetään siihen Julius, niin lopputuloksena on Juggelius. Luin pienenä paljon Asterixia ja Obelixia ja Julius Ceasar oli aina kiehtova hahmo, vaikka siinä se aina hävisi ne lopputaistelut. Luin sitten Ceasarin kirjoittaman kirjan Gallian historiasta ja kunnioitus Juliusta kohtaan vain lisääntyi, kun luki niitä seikkailuja. Eli haluan olla sitä mitä mä kunnioitan... mutta kumminkin omana itsenäni. Minua ei kiinnosta lähteä teurastamaan ja alistamaan heikompiani. Samanlainen ylväys, kyky tarttua asioihin ja toimia rohkeasti niiden puolesta kumminkin olisi ihan jees omassakin persoonassani.

Sitten Dunkkis tuli vähän lennosta. Mun sukat kerran haisi niin pahalle, että joku kysyi, että miks täällä aina välillä haisee biojätteidenkierrätykselle? Tästä sana 'dunkkis' ensimmäistä kertaa heräsi tajuntaani, ja vielä liittyen minuun. Taiteilijalla on hyvä olla vähän itseironiaa, ja kaikista kovimmat taiteilijat esim. Micheal Jackson aka Bad, ja Alice Cooper aka Trash, ovat käyttäneet tällaisia halveeraavia sanoja omista töistään." Bad" is good and "Trash" is well trash, but it sells, so whaddafuck? Sounds good! Joten siis: Juggelius aka Dunkkis.

Maximus taas sopii hyvin tähän Julius teemaan, mutta lisää siihen vielä tämän englannin kielen sanan maximum suoman ulottuvuuden. Eli taiteilija Juggelius Dunkkis to the Maximus. Saat kaiken, mitä Juggelius Dunkkis saa aikaiseksi, mutta vielä maximi intensiteetillä, neroudella, ja tunteella. Vähän niin kuin Pepsi Max tai Extreme Sports.

JUGGELIUS DUNKKIS MAXIMUS!

Kirjoitettu Tuesday 27.09.2005

Kommentit

Vain sisäänkirjautuneet voivat lukea ja lähettää kommentteja.

Liity käyttäjäksi   tai kirjaudu sisään


Kirjaudu Facebook-tunnuksella: