Mikseri on musiikkiyhteisö,
jossa voit kuunnella, ladata ja arvostella suomalaista musiikkia,
lisätä rajattomasti biisejä, luoda oman artistisivun, kerätä arvosteluja ja faneja

Ladataan

Taas soi!

Turingin poppikone heräsi taas henkiin. Liki kuukauden paussin jälkeen viritettiin soittimet ja alettiin murjoa riffejä.

Tosin treenien aluksi kuunneltiin edellisissä treeneissä aloitettu biisinraakile. Capteeni Janne oli jonkin verran "esituotantoa" ja "miksausta" biisille harrastanut, mutta sekään ei paikannut sitä, että biisi oli jokseenkin... köpö. Timopoika sen taisi ensiksi pukea sanoiksi ("voidaan tehdä tää loppuun, mutta nettiin ei kyllä pääse...") eikä muilla ollut vastaväitteitä. Biisi siis siirtyi "arkistoon", josta se tuskin enää koskaan palaa. (Tosin ei biisinalku ihan täysi fiasko ollut: Timopoika oli saanut kappaleesta idean sanoitukseen, jolle tulee kenties myöhemmin käyttöä.)

Ja niinpä alkoi uuden materiaalin kirjoitus. Kuukauden paussi bänditoiminnassa näkyi selkeänä suunnan hakemisena: hommat eivät luistaneet ihan samaan malliin kuin parhaimmissa treeneissä. Jotain biisinkaltaista nysvättiin, mutta kauhean rakentavaa jälkeä ei vielä syntynyt. Mutta näinhän ne biisit aina syntyvät: simppeleistä ideoista kasvaa suuria sinfonioita. Tai mitä nuo meidän tekeleet nyt ovatkaan. Poppia vissiin.

Toivottavasti seuraaviin treeneihin ei ihan kuukautta sentään mene. Ja hyväksi lopuksi: Yamaha SHS-10 ON VITTU PARAS!! Suosittelen lämpimästi kokeilemaan, jos osuu käden ulottuville.

(Ja Capteeni Jannelle kiitos karkeista.)

Kirjoitettu Thursday 19.05.2005

Kommentit

Vain sisäänkirjautuneet voivat lukea ja lähettää kommentteja.

Liity käyttäjäksi   tai kirjaudu sisään


Kirjaudu Facebook-tunnuksella: