Mikseri on musiikkiyhteisö,
jossa voit kuunnella, ladata ja arvostella suomalaista musiikkia,
lisätä rajattomasti biisejä, luoda oman artistisivun, kerätä arvosteluja ja faneja

Ladataan

Turingin punkkikone

Torstaina oli taas pienehkön tauon jälkeen soitella Turingin poppikoneen kanssa.

Edellisellä kerralla saimme biisin nimeltä Herrasmies likipitäen valmiiksi. Tällä kertaa sessioiden aluksi kuuntelimme Capteenin tekemää miksausta ja olimme jokseenkin pettyneitä. Allekirjoittaneen korviin piisi kuulosti lähinnä jonkinlaiselta Turing-standardibiisiltä eikä näinollen kovin innostavalta, eikä kappale muidenkaan mielestä ollut kovinkaan kelvollista kuunneltavaa: niinpä sovimme, että kappale päätyy sitten jonakin päivänä ilmestyvälle 10 cd:n Turingin poppikone -antologialle eikä näe aiemmin päivänvaloa.

(Itseäni päätös sinänsä häiritsi, koska mielummin satsaan määrään kuin laatuun ja tahtoisin julkaista mahdollisimman paljon ja nopeasti... Ja olihan biisissä hyviäkin hetkiä: omaan kitarointiini olin sangen tyytyväinen, ja eihän kappale jonka tekstin ekat rivit kertovat "naisen mättämisestä turpiin, vahingossa" voi olla läpensä huono... Mutta kuten Timopoika sanoi, joskus pitää tehdä julkaisematonta paskaakin. Viime aikoina mappi ööhön vaan on päätynyt turhankin monta biisinalkua.)

No, kaiken nysväämisen vastapainoksi päätettiin sitten tällä kertaa hoitaa homma kerralla liki valmiiksi ja äänittää reipas punkbiisi! Ja eipä siitä sen enempää: polkkakomppi soimaan ja takomaan voimasointuja. Biisi saatiin kirjoitettua ja lähes nauhoitettua: ainoastaan vokaaleissa oli ongelmia, eka säkeistö saatiin nauhalle kivasti mutta tokassa oli säätöä ja lopulta vokalistimme joutui poistumaan joten ihan valmiiksi ei saatu, mutta ensi kerralla sitten loppuun. Ja kappaleen nimi on Dynaaminen Timo.. olemme päättäneet olla kertomatta, kenestä laulu sen tarkemmin kertoo ja antaa fanien (?) arvata onko tekstin aihe laulajamme vai ei.

Ja sitten. Päivän mielenkiintoisin hetki iski vasta treeneistä poistuessani: autoilin hienolla kesäautollani pois treeneistä ja sitten se saatana päätti ottaa ja hajota! Vitutuksen multihuipentuma, joka olisi saanut tapahtua mielummin ennen treenejä että olisi saanut oikein punkin fiiliksen...

Kirjoitettu Friday 01.07.2005

Kommentit

Vain sisäänkirjautuneet voivat lukea ja lähettää kommentteja.

Liity käyttäjäksi   tai kirjaudu sisään


Kirjaudu Facebook-tunnuksella: