Mikseri on musiikkiyhteisö,
jossa voit kuunnella, ladata ja arvostella suomalaista musiikkia,
lisätä rajattomasti biisejä, luoda oman artistisivun, kerätä arvosteluja ja faneja

Ladataan

Söndagen med Turings popmaskin

Turingin poppikone piti tänään äänityssessiot. Sunnuntai-iltapäivä valikoitui ajankohdaksi, kun ei muulloinkaan ehditty. Päivän työnkuvana oli lähinnä vokaaliosuuksien nauhoittelu uuteen kappaleeseen.

Ja onneksi olikin, sillä allekirjoittanut oli koko aamupäivän potenut aivan jumalatonta krapulaa ja olo oli vielä treenikämpälle ehdittyäkin melkoisen heikko. Ajatus kirskuvista sähkökitaroista tai vatsanpohjassa tuntuvista bassoista ei todellakaan houkutellut, joten pelkän ihmisäänen tallettaminen tuntui helpottavalta ajatukselta - tosin vokalistimme saa kyllä itsestään tarvittaessa kiitettävästi metakkaa irti...

Vokaaleja nauhoiteltiin, kappaleen sanoja pyöriteltiin (ja nimikin syntyi: ainakin toistaiseksi biisi tunnetaan nimellä Herrasmies) ja sovituspuoltakin pohdittiin jonkin verran. Hirveästi ei tunnuttu saavan aikaan, mutta merkittävä askel valmista biisiä kohti kuitenkin. Tuottaja sanoi miksaavansa tekelettä ja kenties tekevänsä omissa oloissaan taustavokaalit, joten eiköhän tavaraa ilmesty kohta nettiinkin. Ja biisihän on, kuinkas muuten, loistava.

Mainittakoon vielä ohimennen seuraava; Loppupuolella sessioita aloin olla hieman paremmassa hapessa. joten ryhdyin piinaamaan muita jaloissa pyörineellä lelusyntikalla. Keksin äärimmäisen ärsyttävän riffin, ja totesimme että jos tekisi 3d-animaation jossa joku ötökkä lallattelee ko. melodiaa, voisimme myydä paketin Jamballe. Onneksi ko. pätkää ei taidettu saada nauhoitettua, koska jokainen tallennusyritys keskeytyi pokerin pettämiseen ja hihittelyyn.

Ja lopuksi jälleen kiitokset Capteeni Jannelle karkeista. Namit toimivat allekirjoittaneen aamiaisena ja auttoivat saamaan edes osan kadonneista voimista takaisin.

Kirjoitettu Sunday 05.06.2005

Kommentit

Vain sisäänkirjautuneet voivat lukea ja lähettää kommentteja.

Liity käyttäjäksi   tai kirjaudu sisään


Kirjaudu Facebook-tunnuksella: