Mikseri on musiikkiyhteisö,
jossa voit kuunnella, ladata ja arvostella suomalaista musiikkia,
lisätä rajattomasti biisejä, luoda oman artistisivun, kerätä arvosteluja ja faneja

Ladataan

pässilauman uudet kujeet

Eilen saatiin järjestettyä ensimmäiset pässisessiot suunnilleen viiden kuukauden aikana. Tosin vain kolmen hengen kokoonpanolla - basistimme viettää ainakin puolen vuoden ajan sapattia bänditoiminnasta muista kiireistä johtuen.

Työskentelymetodimme muuttuivat hieman. Aiemmin olemme työskennelleet neliraiturilla, mutta sen haittana on äänittäminen vain yhdelle raidalle kerrallaan. Halusimme ainakin tällä kertaa nauhoittaa bändimme soiton livenä, ja tämä tehtiin hyödyntäen allekirjoittaneen ostamaa Behringerin superhalpaa pikkumikseriä. Laite summaa 4 monosignaalia yhdeksi monosignaaliksi, eli turhan hifistä toiminnasta ei voitane puhua, vaikka äänitimmekin digitaalisesti.

Aika kaaosta olikin. Kuvitelkaa nyt, aivan soittotaidottomat urpot repivät puoliksi improvisoituja biisejä nauhalle istuen ringissä ja tuijottaen toisiaan, että osaavat vetää edes suunnilleen tahdissa. Huh. Mutta materiaalia syntyi taas tiukka kuuden biisin setti, josta ainakin osa on parempaa kuin mitään, mitä olemme aiemmin tehneet. Ja osa aivan helvetin paljon huonompaa, eikä niitä varmaan olisi pitänyt koskaan julkaistakaan. Vai onko se vain minun mielipiteeni?

Päätä itse, käy kuuntelemassa.

Kirjoitettu Sunday 12.03.2006

Kommentit

Vain sisäänkirjautuneet voivat lukea ja lähettää kommentteja.

Liity käyttäjäksi   tai kirjaudu sisään


Kirjaudu Facebook-tunnuksella: