Mikseri on musiikkiyhteisö,
jossa voit kuunnella, ladata ja arvostella suomalaista musiikkia,
lisätä rajattomasti biisejä, luoda oman artistisivun, kerätä arvosteluja ja faneja

Ladataan

(1)

"Saat opetella tekemään jälkiruokia.."
"No miten niin?" anna hymyilee hieman.
"Näkyi vain jälkiä, muttei mitään liikkuvaa"
Ei ole ehkä oikeaoppinen tapa käsitellä asetta, mutta Tonilla on tärkeämpääkin ajateltavaa, tai oikeastaan ei ole, koska tilanne ei ajattelemalla muutu, mutta silti hän päättää heittää haulikon rennosti seinää vasten. Haulikko protestoi kolisemalla äänekkäästi.
"Mitä sinä nyt noin.."
"No vittuko tässä. Saat lähteä ostamaan jauhelihaa."
"Olit nostanut tilin tyhjäksi."
"Palauta pullot."
"Ei ole bensaa."
"Varasta. Keksi jotain. Ja voithan tuota sossussakin käyä kysymässä.. tai no käy Kuusisuolla kysymässä jos ne lainais.. vaikka perjantaihin. Kyllä sitä siihen mennessä jotain keksii."
"Vittuako minä aina jouvvun kerjuulla kulkemaan. On meillä pakkasessa."
Toni matkaa eteiseen ja käy pitkäkseen puiselle penkille. Penkin takaa Toni saa käsiinsä piilottamansa pullonpuolikkaan. Puolikkaasta hupenee puolet, Tonin olo käy hieman kevyemmäksi. Eikä kellokaan ole kuin kymmenen aika, vielä puolta päiväkään. Tässähän ehtii vaikka mitä kehitellä. Anna huutelee vielä jotain pullon rauhaanjättämisestä. Vitut. Toni selailee kännykän luetteloa. "Kellehän sitä.." Jampalla on huomenna vapaapäivä. Jamppa varmaan heittää pakkasesta pullonkin, perjantaihin. Viesti Jampalle.

"Mites sulla? Huomenna vapaata?" jos oot kylille päin menossa, niin tuuhan hakee mut kyytiin. Jos sulla ois pulloa heittää perjantaihin, niin otettas illalla pienet?"

Jospa tämä tästä.

Samaan aikaan vain muutaman kilometrin päässä on mies kalsarisillaan kontillaan mättäässä. Eero kauhoo mustikoita sormiensa väliin ja hyräilee. Eeron mieli on kepeä, osastopäälliköstä pankinjohtajaksi, kahden kuukauden loma välissä ja sen jälkeen heti uudelle pallille. Se onkin tämän puolialastoman mustikkaretken syy. Eero on tehnyt näin aina kun on edennyt urallaan, ylioppilaslakista lähtien. Eerolla on vahva ja jännittynyt olo ja hän todellakin nauttii siitä. Kukaan ei tiedä tästä pikku rituaalista, eikä tarvikkaan, mutta jos kysyttäisiin, niin Eero kyllä suosittelisi jokaiselle.

Minun on ehkä parempi kävellä kaupalle pyöräni luo ja polkaista Osuuspankin alakerrassa sijaitsevaan olutkuppilaan, koska oletan sen olevan tilanteen kannalta parempi paikka tilannettaan odottavalle.

Kirjoitettu Monday 09.10.2006

Kommentit

Vain sisäänkirjautuneet voivat lukea ja lähettää kommentteja.

Liity käyttäjäksi   tai kirjaudu sisään


Kirjaudu Facebook-tunnuksella: