Mikseri on musiikkiyhteisö,
jossa voit kuunnella, ladata ja arvostella suomalaista musiikkia,
lisätä rajattomasti biisejä, luoda oman artistisivun, kerätä arvosteluja ja faneja

Ladataan

Loppu!

Tämä on (ainakin näillä näkymin) viimeinen merkintäni tähän blogiin. Pari vuotta tuli kirjoiteltua, ja hauskaakin oli, mutta nyt loppuu.

Suurin syy on, että olen jo jonkin aikaa pitänyt blogia toisaalla, ja sen sisältö nyt vaan menee jonkin verran päällekäin tämän kanssa, eikä asioiden kirjoittelu kahteen paikkaan tunnu kovinkaan fiksulta. (Ko. blogin osoitetta en viitsi tähän linkittää: sitä voi tiedustella minulta privaattiviestillä, tai yrittää kaivella googlella esiin.)

Mikserin käyttöni jatkuu kyllä suunnilleen yhtä aktiivisena kuin tähänkin asti. Kommenttirinkiä on tullut käyteltyä nyt vuoden päivät, ja sen kautta löydettyä vallan mainiotakin musiikkia. Sekä saatua tietenkin ihan laadukastakin vastakommenttia - sekä turhan paljon "ihan kiva joo"- ja "muuten hyvä mut laulu oli epävirees" -tasoista palautetta. Omakehuna sanottakoon, että kommenttieni arvosteluksi on vuodessa kertynyt +296, joten jotain on kai tullut tehtyä oikein.

Omista projekteista sen verran, että Turingin poppikone jatkanee valitsemallaan tiellä (seuraavat treenit ovat jo tänään), pässilauma tekee uutta kamaa jahka saadaan aikataulut sovittua (ollaan jo jokunen viikko yritetty löytää ajankohtaa, mutta neljän hengen aikataulujen yhteensovitus lienee aivan mahdoton tehtävä) ja tHe bUkkake pRoject ei tehnyt vuonna 2006 mitään, tiedä sitten koska saadaan mitään aikaiseksi.

Lopuksi: halpaa treenikämppää Helsingistä saa tarjota, jos on tiedossa.

Kirjoitettu Monday 01.01.2007

Kommentit

Vain sisäänkirjautuneet voivat lukea ja lähettää kommentteja.

Liity käyttäjäksi   tai kirjaudu sisään


Kirjaudu Facebook-tunnuksella: