Mikseri on musiikkiyhteisö,
jossa voit kuunnella, ladata ja arvostella suomalaista musiikkia,
lisätä rajattomasti biisejä, luoda oman artistisivun, kerätä arvosteluja ja faneja

Ladataan

Viiden vuoden mikserikokemus

Enpä sen suuremmin ajatellut mikseriblogaamaan ryhtyä, mutta postattakoon seuraava. Profiilitiedoistani löytyy seuraavanlainen teksti:

Liityit Mikseri.netin käyttäjäksi 29.03.2004.

Tänään tuosta päivästä on siis kulunut tasan viisi vuotta. Niin se aika rientää, kun lystiä pitää. Ensimmäinen musiikkinäyte tuli lisättyä vasta seuraavana päivänä -- se oli pässilauman edelliskesäisen äänityssession mielestäni onnistunein teos, kappale nimeltään nappulaliiga.

Sittemmin proggiksia on tullut lisättyä parikin kappaletta, ja mikseriä tullut muutenkin hyödynnettyä mm. kommenttiringin käytön muodossa. Viimeisen vuoden-puolentoista aikana mikserinkäyttöni on jäänyt melko vähäiseksi, sanoisinko jopa taka-alalle. Tällä hetkellä käytän sen verran paljon aikaa musiikin parissa niin töiden kuin vapaa-ajankin tiimoilta, ettei aikaa tunnu riittävän vielä koneen äärellä musiikista rölöttämiseen, ikävää sinänsä. (Tässä yhteydessä pahoittelut kaikille, joiden tuotantoa olen viimeisen vuoden aikana luvannut kuunnella ja kommentoida, mutten ole saanut aikaiseksi. Yritän lunastaa lupaukseni.)

Omista proggiksista sen verran, että...

Turingin poppikone on siirtynyt kotistudiopuuhastelusta ahkerasti treenaavaksi, lihaksikasta rokkia suoltavaksi voimatrioksi -- ja sitä myöten olen löytänyt itseni suurimmaksi osin basson varresta. Uusia biisejäkin on tullut tahkottua, mutta äänityksiä ei ole tehty, eivätkä uudet tuotoksemme uppoa vanhojen sekaan oikein millään.

pässilauma taas on opetellut niin ikään hieman soittamaankin, ja edellisviikkona soitti jopa yksityiskeikan innostuneelle yleisölle, saas nähdä mihin tästä vielä venytään. Kokoonpanomme on tainnut supistua aika varmuudella kolmehenkiseksi ja kosketinsoittajamme siirtynyt rumpujen taakse. Uusia biisejä ei ole tullut tehtyä yhtä tiiviillä tahdilla kuin aiemmin, mutta ehkä se tästä.

Vanha noise-proggis tHe bUkkake pRoject on sen sijaan tainnut siirtyä jo aiemmin melko vegetatiivisesta tilasta lopulta kliinisesti kuolleeksi -- ja luultavasti hyvä niin.

Että näin. Aika näyttää, mitä seuraavat viisi vuotta tuovat tullessaan. Tällä hetkellä soitto maittaa, ja halu saada aikaan on kova. Sovitaanko, että jos mikseri on viiden vuoden kuluttua vielä pystyssä, käyn päivittämässä tilanteen...

Kirjoitettu Sunday 29.03.2009

Kommentit

Vain sisäänkirjautuneet voivat lukea ja lähettää kommentteja.

Liity käyttäjäksi   tai kirjaudu sisään


Kirjaudu Facebook-tunnuksella: