Mikseri on musiikkiyhteisö,
jossa voit kuunnella, ladata ja arvostella suomalaista musiikkia,
lisätä rajattomasti biisejä, luoda oman artistisivun, kerätä arvosteluja ja faneja

Ladataan

Wäiskissä 22.9.

22.9. Wäiski

Wäiskihän on surullisen kuuluisa näistä "kaljatakuu-keikoista", eli jos ravintola ei myy tarpeeksi olutta, bändi maksaa loput. Toivottavasti nämä bändit jäivät plussalle, itse ainakin kannoin korteni kekoon…

Lavalla ensin Jolly B. Goode. Trio esitti reipasta meininkiä tyyliin Hurriganes / Dr. Feelgood. Suosittelen lämpimästi rytmisen roketin ystäville. Muistelen pumpun keikkailleen jo vuosia, mutta vasta nyt näin ekan kerran.

Sitten Mighty Four. Lavalla tyylikäs kitaristi, rumpali, kontrabasisti ja saxofoni. Hittolainen mitä meininkiä. Tällasesta mä tykkään. Valitettavasti tää bändi meni multa suurimmaks osaks ohi, kun lähdin seikkailemaan laivalle ja bamlailemaan…no kuulin kyllä vielä lopetuksen ja vinkin levymyynnistä. Toki kävin kännipäissäni kiekon slumppaamassa. Aamusella sitä krapulassa tutkiessani aloin funtsia, et kyllähän mä kai tän levyn jo olinkin kuullut. Ja niin olinkin. Biisit on ok ja soitto ja meininki ihan loistavaa, mutta… noissa laulu -osuuksissa on jotain, joka ei toimi mun korvassa. Saaplari, levy täytynee laittaa kiertoon. Ei se kyllä toisaalta livenä haitannut.
Wäiski on pienehköksi laivan purtiloksi yllättävän tilava; kolme kerrosta = kolme baaria, mutta tilat on hiukka matalia. Tämä nähtiin, kun basisti ihmetteli, ettei meinannut basso mahtua ihan täysin pystyasentoon…

Ja viimeisenä Doctors order, jossa basistina Teppo Nättilä kuten JollyB.Goodessakin ja kitarassa taas sama kaveri kuin Mighty Fourissa. Tyylillisesti bändi veti kutakuinkin samaa linjaa kuin JollyB.Goodekin.

Fotoja tapahtumasta; http://kuvablogi.com/blog/6931/

Kirjoitettu Wednesday 26.09.2007

Kommentit

Vain sisäänkirjautuneet voivat lukea ja lähettää kommentteja.

Liity käyttäjäksi   tai kirjaudu sisään


Kirjaudu Facebook-tunnuksella: