Mikseri on musiikkiyhteisö,
jossa voit kuunnella, ladata ja arvostella suomalaista musiikkia,
lisätä rajattomasti biisejä, luoda oman artistisivun, kerätä arvosteluja ja faneja

Ladataan

Kesäkisat

Kävin Syrjälän eli Pöppölammin Dynamon Kesäkisoissa.

Parjantai oli kai pyhitetty jonkinlaiselle sosialisoinnille jolle omistauduinkin ahkerasti, menestyksestä en tiedä, mutta kerran kukaan ei käskenyt "painumaan vittuun" niin epäilen että seurani oli ihan toivottua. Ainakin kaikilal vaikutti olevan hauskaa ja aamuun asti viihdyttiin.

Lauantaina oli itse "kisat" joihin en (taaskaan, kuten edellisenäkään vuonna samasta syystä) osallsitunut, koska joukkueiden muodostuksen hetkellä nukuin. Niin, sen ahkeranj "sosialisoinnin" vuoksi. Mutta olin hengesä vahvasti mukana ja saimpahan itsekin lakritsan palkinnoksi. Mistä.

Viini ja laulu raikui taas lauantai-sunnuntai -yönäkin ja huvittavaa oli kaikin puolin. Ruoka ja juomapuoli oli toteutettu niin loistavasti, että olo oli kaikin puolin hieno ja sen vuoksi juuri ehkä juttu taas lensikin niin railakkaasti puolin ja toisin.

Kyllä voin olla onnellinen siitä, kun suvun tapahtumat ei ole mitään jäykkiä kokouksia täynnään muodollisuuksia, vaan toteutetaan näinkin piristävään ja lennokkaaseen tapaan ja tästä kaikesta kiitän tietysti järjestäjiä ja kaikkia mukana olleita.

Eihän näitä kukaan lue, mutta tulipahan sanottua.

Kirjoitettu Tuesday 29.07.2008

Kommentit

Vain sisäänkirjautuneet voivat lukea ja lähettää kommentteja.

Liity käyttäjäksi   tai kirjaudu sisään


Kirjaudu Facebook-tunnuksella: