Mikseri on musiikkiyhteisö,
jossa voit kuunnella, ladata ja arvostella suomalaista musiikkia,
lisätä rajattomasti biisejä, luoda oman artistisivun, kerätä arvosteluja ja faneja

Ladataan

je.!

Tänään on kylmä ja majoituspalveluiden koe meni päin helvettiä. Kävin kuitenkin syömässä kiinalaisessa korvatakseni vitutusta. TAi ei minua edes oikeastaan vituta, ei ainakaan nyt enää. Joku kysyi alkoon hakijaksi mutta empä piru mennyt kun laiskottaa. Taidan etsiä netistä jotain hassua luettavaa tai katselal telkkaria ja juoda pepsiä.
Terveydenhoitajan tarkastuskin oli. Verenpaine korkealla taas, mietti että jos lääkitystä siihen hankkisi. Pittää katella kevväämmällä.
Mp3 soittimessasoi ahkerasti Omituisten Otusten Kerho (Pronostatus) se piristi kyllä kun ei ollut pitkään iakaan tullut kuunneltua. Tilasin levyjäkin, levyvirastosta. Tulispa ne nopiaa! En kylläkään muista että mitä tilasin.. :D mut paskatko siinä, pitäähän sitä välillä kokeilla piruuttaan, jos vaikka olisi jotain yllättävääkin juttua.

Paskaloota se muuten on ihme vehe. Siinä on se helppous, kun ei tarvi tehdä mitään. Ja sehän siitä tekee huonon jutun, kun ennemmin sitä vaikka kirjoittelee jotain ta isiis tunteehan siinä edes tekevän jotain. Sontalootan eteen kun istuu, niin siinä vaan tunnit kuluu eikä mitään tapahtunut.

Kirjoitettu Tuesday 19.12.2006

Kommentit

Vain sisäänkirjautuneet voivat lukea ja lähettää kommentteja.

Liity käyttäjäksi   tai kirjaudu sisään


Kirjaudu Facebook-tunnuksella: