Mikseri on musiikkiyhteisö,
jossa voit kuunnella, ladata ja arvostella suomalaista musiikkia,
lisätä rajattomasti biisejä, luoda oman artistisivun, kerätä arvosteluja ja faneja

Ladataan

Bänditapahtuma

Taas mentiin. Hannun retale oli jossain Riihimäen metsissä ja keikka piti vetää samalla tavalla ku edellinenkin, isolla asenteella ja vammaisella meiningillä. Soundi ei muutu kuitenkaan.

Siréninillä järjestettävään bänditapahtumaan piti olla osallisena tälläkin kertaa, kaipa meidät joku sinne kutsui, en minä ainakaan ollut sinne meitä lähettämässä. Agonizerin läsnäolo pelotti, nehän on hyviä. Eehehe, niinhän ne olivatkin.
Ammattiremmi lainasi myös rummuttimet, vahvarit ja kaapit sekä piuhan kun oma alkoi kiukuttelemaan, varapiuhaksi oli tietysti tullut lyhin mahdollinen piuha, ainakin 2,69m. pitkä.

Edellisiltana sävelletty/sanoitettu/sovitettu oma biisi "Saastainen vesi" tuotiin julki yleisölle, eipä se sytyttänyt ketään, eikä kyllä mikään muukaan meidän biisi. Soundcheck oli semmoinen että jeah lavalle NYT ja heti työntämään täysillä, suoraan yleisölle. Puolikas wrathchild toi salin täyteen remmiä, sitten yllättäen maiden vaihtui omaan "Live On Only" -veisuun. Golfaplodit seurasivat aina.

Parit koverit tuli nakattua myös kylmälle yleisölle ensimmäisenä bändinä lavalla, lämpesiväthän ne lopulta Tuomiopäivän ja Kimmolaulun turvin. Overdose kaasutti heti meidän jälkeen, Overdosen ajan paskahätää potiessa päksteitsillä tuli mieleen että Pohjoisen Sotureiden ajaksi pitää mennä riehumaan lavan eteen. Ja niinhän siinä kävi, pienen puhumisen jälkeen oli 10 henkeä lavan edessä huutamassa ja keekoilemassa. Moshpitin tynkää yritti olla ja lavamonitoritkin heiluivat. Takana oleva teinilauma sen sijaan seisoi paikallaan ja antoi golfaplodeja sitä mukaa kun musiikki taukosi.

Overdosea ja Pohjoisen Sotureita seurasi Thorment, Fatal Embrace sekä Agonizer. Hikihän siinä tuli, niinku aina.
Ens kerralla uuestaan.

Kirjoitettu Monday 19.12.2005

Kommentit

Vain sisäänkirjautuneet voivat lukea ja lähettää kommentteja.

Liity käyttäjäksi   tai kirjaudu sisään


Kirjaudu Facebook-tunnuksella: