Mikseri on musiikkiyhteisö,
jossa voit kuunnella, ladata ja arvostella suomalaista musiikkia,
lisätä rajattomasti biisejä, luoda oman artistisivun, kerätä arvosteluja ja faneja

Ladataan

Räkäiset äänet -studio.

Noniin, nyt on avattu tämäkin käyttöön.

Kuluneella viikolla äänitettiin porukalla kipaleita tietsikoneen sisuksiin, itsellemme kuultaviksi ja yksi levitykseen asti.
Laatu on jeahia. Rätinää ja suhinaa. Mitäpä nyt makasiinista hankituilla 6,9e -mikeiltä voi odottaakaan. Laatua tietysti, uskomaton soundi.

Rummut perinteisellä mikitystekniikalla, mikserin läpi stereona koneelle suoraan. Ei tässä vara mitään kovempaa ole vielä hankkia, asennetta ja reipasta mieltä vaan. Bassokin tyylikkäästi Juhin toisen kitaravahvarin kautta, linja- ja mikkiviritelmä sekaisin, vähän toivottua kovemmin sisään koneelle, tuloksena pehmeä särö ääneen. Hauskan kuuloista.

Puoli päivää vierähti äänitellessä rumpupohjia, lähes kaikki otokset ykkösellä sisään ja sillä silli. Ei tässä mitään levyä olla tekemässä, kunhan äänitellään. Levylle tallentui vähemmän yllättäen Maidenia ja Judas Pappia. Sitten loppui aika ja minun piti lähteä Jyväskylää kohti tupareita viettämään. Toinenkin oma kappale olisi voinut tulla levitykseen asti, olisiko se nyt sitten hyvä vai huono juttu. Kitarat ja huuto jäivät pois siitä, aika ei riittäny. Yhy, no joskus vielä palaan ja sitten äänitetään lisää omia biisejä.

Tännehän on hauska kirjoittaa, ihan niinku monologia vetäs, kunnon höpöhöpöä eikä kukaan varmasti koskaan lue tämmösiä. Onpahan kokeiltu ainakin :>

Kirjoitettu Saturday 23.07.2005

Kommentit

Vain sisäänkirjautuneet voivat lukea ja lähettää kommentteja.

Liity käyttäjäksi   tai kirjaudu sisään


Kirjaudu Facebook-tunnuksella: