Mikseri on musiikkiyhteisö,
jossa voit kuunnella, ladata ja arvostella suomalaista musiikkia,
lisätä rajattomasti biisejä, luoda oman artistisivun, kerätä arvosteluja ja faneja

Ladataan

kiinnostaisko?

no mitä ihmet luet ku ei kiinnosta?!

joo mä sain uuden kännyn :) ku toi pimahti vaan yhtäkkii toi mun oma rakas paljon nähnyt 5110..ei enää yhtäkkii ollu kenttää yhtää, eikä se palannutkaan.
ja sit tekstasin Niinalle, ja kohta niitten äiti oli jo ovella tarjoomassa mulle kännykkää! mä olin vähän pihalla, mut kyll kans aika innoissani :) ei tarvii luopuu tosta ihanuudesta =) ny on sit tossa niinan 51-kybäs vaan mun kuoret ja akut ja muut kamat . way to rox!

ÄÄÄÄÄÄÄ mua ÄRSYTTÄÄÄÄ!!
tekee mieli huutaa ja lujaa lujaa lujaa!

höh, tänään oli luokkakuvaus. todella kauniita kuvia tulee taas..voi vellu.
mut ei voo mitään.
vähänkö otti päähän ne valokuvaajat! miten ne voi odottaakaan, et joku viel hymyilis sen jälkeen kun ne kokoajan yrittää saada sua hymyilemään, eikä mikään kelpaa millään. ja sit tulee kauhee tekohymy jota ei todellakaan tahtos nähä.
toivottavasti ees luokkakuva onnistu jotenkin =)
ei kerinny ees yhtää kattoo eikä laitella itteään mitekää hienoks, kuha meni sinne pällistelee. ei voi mitää, ei tuu kesäää =)
mut iha tyhmää, kun tietysti heidän, keitä olisin kaikkein eniten tahtonut siitä kuvasta katella, niin piti olla siinä vaiheessa, kun kuvaa otettiin, vielä kotonaan nukkumassa! höhlät!
mut heii, mähän nään niitä melkeen joka päivä koulussa :) ja on se vuos ens vuonnakin kai :P

eääh eii jaksaa!!

no joo en kai mä nyt niin innostuneelta tahdo näyttää, kun siitä ei koskaan tuu mitään kunnollista kun me yritetää dusata enkkuu yhes.
kyl muute katellaa, mut sit ku tehtii taas yhes, ni molemmat kattelee ujoin vaa kirjaansa:) tai ainaki mä. ehä mä siitä näkiskää kun se kattos :P
iha wäksii
ja pännii


naura vaan :)


jeh miten ne voi kaikki kirjat olla lopussa? ! ei voi olla!
miks muut muka tykkäs samoista kirjoista ku MINÄ?

iha ihme jengii ne kakkosetki. kaikki melkeimpä. kyllä, kaikki.

heii, ihmiset! huomenna on liikuntapäivä! jee ja jippii.
tulee olemaan taas niin hienoa.

joo mut oli mul kivaakin niissä kuvauksissa. siellä takarivissä "tiivistäkää tiivistäkää!" no en kai mä nyt sentää viittiny iha kiinni siihen selkään tunkee "AAAH VOIH ******!" :) ois varmaa pitäny!

ja siel koko koulun kuvauksissa! :) hah hah! joo kivaa siin haistella toisten hiuksii, mut tosi hauskaa, kun tuntee vaan,että joku repii sun hiuksias sieltä takaa :P ja sit ei tiedä itekään missä omat kätesä on. sen kun ilmasin ääneen, niin jo rupes jätkä kattoo kierosti :D

joo aah amikset.


-
but you know
you must keep crawling
on and on-

katotaanko mitä huomisesta tulee?


ahdistaa

ihan ihmeellistä. ihan ihmeellistä.

joo ihan varmasti, ihan varmasti
katon kyllä silmiin :)

liikaa



joo näin taas kans hanin tänää. ei tajuu taas itteään. vedet vaa tuli silmistä, liekö tuuli vai mikä kun se niin ne sieltä puhallutti. mitäs imeskeli siinä jäätelötikkua =)<3 enhän mä kehannu tuijotella

ja kaupalla ne jätkät naureskeli mulle. hah. kalle! kehtaakin nauraa mulle. mut kyl mä aika naurettavan näkönen olinki ollu, kun huomasin kotiin tullessani peiliin vilkasta.
ainahan mä.


no hei ei sitte ku ei kiinnosta!



on and on!



____________________
ainakin meille

Kirjoitettu Monday 11.10.2004

Kommentit

Vain sisäänkirjautuneet voivat lukea ja lähettää kommentteja.

Liity käyttäjäksi   tai kirjaudu sisään


Kirjaudu Facebook-tunnuksella: