Mikseri on musiikkiyhteisö,
jossa voit kuunnella, ladata ja arvostella suomalaista musiikkia,
lisätä rajattomasti biisejä, luoda oman artistisivun, kerätä arvosteluja ja faneja

Ladataan

Artistiyhteistyöt

Ajattelin kirjata tänne artisteja, joiden kanssa on yhteistyötä menossa:

* Harhakuvitelma: Melodisten ja vakava-tekstisten laulujen taustalla oleva positiivinen artisti :). Projekti alkoi Villen ja Veeran jälkimainingeista ja tästä on poikimassa uutta biisiä.

* Wiren: Sielukas kitaristi/laulaja, jonka lauluääni muistuttaa G. Moorea. Tavattiin loppusykstä ja suunniteltiin kahta joululaulua joulumarkkinoille. Teemme "Heinillä härkeien kaukalon" -biisistä modernin muunnelman, jossa myös Kunt käy räbäämässä. Lupasin hoittaa laulut ja Wirenille jää sitten kitarat.

* WandaT: Tyylikäs sanoittaja, joka yhä luottaa minuun niin paljon, että antaa tekstejä käyttööni. Sain ensiksi tekstin "Beast". Beastille on sävellysideoita ollut jo monia vaihtoehtoja, mutta ei mikään ole oikein alkanut elämään. Sitten toi "Annabel" on jo ladattavissa tuola pop-imitaatio-artistin takaa. Sitten ihastuin tekstiin "Corner", joka on aivan uskomattoman hieno. Löysin siihen ihan kivan melodiankin, vielä on rytmi ja kertsi ratkaisuja vailla.

* Enkeli: Kauniiden biisien säveltäjä ja sielukas tulkki. Aloitimme Wandan tekstin pohjalta tekemään duettobiisiä. Taustat on valmiina ja lauluja odotellaan.

* PehmoA: Innokas räp-artisti. Ollaan tehty ainakin kaksi suomiHH-tekelettä ja jatkoakin näyttäisi olevan luvassa.

* Kunt: Upean asenteen omaava taitava musikantti. Lupasi räppäillä joulusessiossamme. Ja tottavie sen se teki, kuin Eminem konsanaan, itse asiassa bidän Kuntin tulkinnoista enemmän...

* Aja: Törmäsin Ajaan Wandan kautta - näyttää kitarat (ja metalliasenne) olevan hallussa. Lauloin heidän tekemään biisiin, tekele on kuunneltavissa pop-imitaatiossa.

Kirjoitettu Wednesday 26.11.2003

Kommentit

Vain sisäänkirjautuneet voivat lukea ja lähettää kommentteja.

Liity käyttäjäksi   tai kirjaudu sisään


Kirjaudu Facebook-tunnuksella: