Mikseri on musiikkiyhteisö,
jossa voit kuunnella, ladata ja arvostella suomalaista musiikkia,
lisätä rajattomasti biisejä, luoda oman artistisivun, kerätä arvosteluja ja faneja

Arkisto

Ladataan

Satunnaisuuksia Trancesta vol.1

Jezper Söderlund

Kymmenien artistinimien ja satojen biisien ruotsalaissuuruus tunnetaan parhaiten Airbase-nimikkeestään. Laadukkaat originaalit ja remiksaukset seurasivat toisiaan monen vuoden ajan. Kuitenkin, juuri kyseiset Airbase-biisit ovat laadullisesti uponneet järkyttävään syvänteeseen. Escape/For The Fallen-single oli omanlaisensa esimerkki siitä mihin suuntaan Jezperin tuotokset menisivät Ableton Liveen siirtymisen jälkeen. Vaikka samanaikaisesti tuotetut loistavat biisit Parc-aliaksen alla, sekä monet nautittavat remiksaukset pitivät uskoa yllä, viimeaikaiset käänteet ovat olleet oma lukunsa Söderlundin diskografiassa.

Sinister oli viimeistelemätön. One Tear Away EP oli heikko esitys huolimatta Medusan loistavista rakenteluista. Tuleva Garden State ei ennakkokuunteluissa ole osoittanut mitään erikoisuuden merkkejä. Roots on jokseenkin kelvollinen. Tuoreista remiksauksista Majai - Lightwave (Airbase Remix/Dub Mix/Radio Edit) on sietämätöntä kuunneltavaa. Toivottavasti luvassa on jotain parempaa kun Yamin - Blanket of White (Airbase Remix) ilmestyy markkinoille. Ja First & Andre - Cruiserin kaltaiset biisit osoittavat mitä Jezper kykenee tekemään.

Suomalaiset artistit

Viimeaikaisista suomalaisuutuuksista puhuessa ei laajaa rintamaa saa esille. Super 8 & DJ Tab-duon tuorein biisi "Suru" lopettaa suvannon välillä Helsinki Scorchin'-Needs To Feel, vaikka Elorannan trademark-soundi paistaakin törkeästi läpi. Joonas Hahmon (Alt+F4) tuoreimmat tuotokset Together ja Sound of Sunday muodostavat tyylikkään parin, ja jälkimmäinen kuuluu viimeaikaisiin suosikkeihini.

Muita lähiaikoina nähtyjä suomalaisbiisejä tulee mieleen itse asiassa aika monia. Miikka Leinonen on ollut kovassa nousussa, vaikka useimmat Sparkling Loven jälkeen kuullut biisit eivät ole olleet kovin kaksisia. Lista on pitkä: Constellation, Star Pendant, Illusion, Heavy Silence, Discover Me, sekä Sonicvibe pres Earthspirit - Sky Mountains (Miikka Leinonen Remix). Eipä noita pahemmin ASOTissa kuule...

Ex-Mikseriläinen Jani Kervinen on ollut varsin hiljaisella päällä viime ajat. Tuorein julkaisu on parin kuukauden takainen Stefan Cambridge - Enya (Mystery Islands Remix), joka on varsin mukava, vaikka kaipaisikin bassoa. Suomalaisduo Deepwide paukuttaa perustrancea remiksauksen muodossa, biisistä Ehren Stowers & The Viceroy - Way Of Life. Simo Paganus (Beetseekers) tekee uuden aluevaltauksen remiksauksellaan j00fin ja Wizzy Noisen Endelexiasta. Mainitaan nyt pikaisesti Winkee - Discover Love.

Formentera What

Kyllä, loistava Gareth Emery Remix on loistava, piste.

/RND

Kirjoitettu Thursday 14.06.2007

Kommentit

Vain sisäänkirjautuneet voivat lukea ja lähettää kommentteja.

Liity käyttäjäksi   tai kirjaudu sisään


Kirjaudu Facebook-tunnuksella: