Mikseri on musiikkiyhteisö,
jossa voit kuunnella, ladata ja arvostella suomalaista musiikkia,
lisätä rajattomasti biisejä, luoda oman artistisivun, kerätä arvosteluja ja faneja

Ladataan

Keikka raportti 13.2 Tavastia(Updated)

Päivitetty 19.2.2008 Kuten joskus sattuu meidän oma videokuvaaja onnistui taltioimaan keikan todella hienoilla väreillä ja tarkalla kuvalla..pieni miinus tuli siitä että ääntä ei taltioitunut. Nyt joudutaan odottelemaan muita lähteitä että saadaan videoo keikasta. Kuvia tulee galleriaan piakkoin.

Huikea ilta Tavastialla illan aloitti kaveri joka laulaa siinä J.Karjalaisen Väinö-biisissä(nimi hukkui univajeeseen) soittamalla Afrikkalaista kielisoitinta ja vetipä sillä Finlandia hymninkin!! Sitten lavalle asteli The Nameless (with Kim Brown) ja he pistivät perusrokilla Hassen soittaessa rumpuja biisit halki poikki ja pinoon ei huono bändi ollenkaan!! Supernatural Bond soitti neljäntenä esiintyjänä, täydelle paikalle klo 21.10 ja sai erittäin hyvän vastaanoton; setti koostui omista biiseistä lukuunottamatta viimeistä Fire- biisiä. SNB;n keikan jälkeen juttusille tuli Jake Yrjölä(Jake´s Blues bändistä) ja Dave Lindholm ja pyysivät SNB;n rumpalin ja basistin(Made&Norman) lavalle soittamaan heidän settiinsä!!Hymy nousi kaikkien naamalle sehän sopi!!HUH!!Backstagella jammatessa Dave totesi Ipikan straton niin hyväksi että pyysi lupaa vetää settinsä sillä läpi, lupa myönnettiin kyselemättä:).
Supernatural Bondin jälkeen lavalle nousi alkuperäinen Piirpauke joka kyllä näytti uskomattomalla magiallaan miksi bändi on legenda!! Erittäin taitavaa tulkintaa ja improvisaatiota,, Sitten tuli Agnary joka turautti sellaista staffia ilmoille että piti jo npistää itseään oonko hereillä. Seuraavana Jan - Olof Strandberg& Who The Hell pisti sellaisen myllyn pyörimään että heikotti aloittamalla The Who;n versiolla Young Man Blues jossa ripaus tietenkin aivan hillitöntä psykedeliaa bändin veto oli ehdottomasti yksi illan kovimmista vedoista, Hasse tuli lavalle vetämään sooloa biisissä: Them Changes ja sukat pyörijaloissa.Seuraavana itse juhlakalu pisti Power Triollaan sellaisen taidonnäytteen päälle että käsi tapaili jo meikällä nitropurkkia, Hassen saundi on yksinkertaisesti jäljittelemätön ja soitto virtuoositasolla tietenkin ollut aina Hassen Power Trio on jotakin joka pitää nähdä paikanpäällä saundin kokee ihan fyysisesti se tulee läpi kropan. Illan pääätteeksi soitti Inner Light orcestra ja viimeisenä Salsa bändi Con Sabor kummastakin olisi paljonkin sanottavaa olivat muuten ässä vetoja molemmat.

Paikalla yleisössä oli Mikserin tuttuja Simo Siddharda, Uolevi T, Izzi The Snake oli mukava nähdä heidät harmittaa että aikaa enempään jutusteluun ei jäänyt! Mielestäni Hassen 60-vuotisjuhla gaalassa oli aivan huikean korkea esiintyjä taso ja kaikki bändit olivat lähestulkoon Indie bändejä, Hasse näki valtavasti vaivaa yhtyeiden saamiseksi Tavastialle ja järjestelyissä, ilta oli varmasti yksi kovimmista tämän vuoden tapahtumista sen todistaa että oli keskiviikko ja Tavastia oli turvoksissa ihmisistä n. 700 henkeä(arvio). Tapasin monia hienoja muusikoita ja kavereita joita en ollut nähnyt vuosiin.

Videota tulee Youtubeen ainakin Supernatural Bondin puolesta lähiaikoina.

Kirjoitettu Thursday 14.02.2008

Kommentit

Vain sisäänkirjautuneet voivat lukea ja lähettää kommentteja.

Liity käyttäjäksi   tai kirjaudu sisään


Kirjaudu Facebook-tunnuksella: