Mikseri on musiikkiyhteisö,
jossa voit kuunnella, ladata ja arvostella suomalaista musiikkia,
lisätä rajattomasti biisejä, luoda oman artistisivun, kerätä arvosteluja ja faneja

Ladataan

.äseK

Kaksi viikkoa lomaa takana. Kaksi viikkoa töitä takana. Ei se postiduuni nyt ihan niin pyllistä olekaan, vaikka ei nyt tosiaan liian herkkuakaan Kuitenkin silmissä siintää se uusi kitara ja kaikkea. Kyllä se siitä. Kovasti vaan käy selän päälle kun lajitteluvaiheessa pitää kumarrella ja kyykistellä tämäntästäkin. Mutta mitä vain kitaran eteen eikös?

Muut aktiviteetit ovatkin aika vähissä olleet. Viime viikonloppuna mummin synttärit, jippii. Noo Fitzin kanssa sentään saimme AAFG projektiamme musiikillisille urilleen entistä enemmän. Härregyyd kun se jätkä tekee ihan mielettömiä biisejä! Sitä ennenkin oli hän jo vajaan viikon meillä hengaillut, mutta harvinaisen saamatonta aikaa oli se. Kunhan hengailtiin.

Keikka kesä aukeaa mukavasti huomenna kun Fitzin äidiltä (=siis tädiltäni) sain kolme zipaletta vapareita myötätuuleen. Tyhmät on muuten koko fiestat mutta huomisen Stam1nan ja Turisaksen takia voi sinne nyt noin vaapaalipuilla vääntäytyä. Fitz tosin ei lähde mukaan koska mussunmussunmuu stam1njaturisasvaaihanpyllistä ja bussimatka on tymhä ja nyynyny. Mutta toisen (lue: paremman) Deathrimental-kitaristimme ja toisen vanhan kaverin kanssa sinne suuntamme. Jännä nähä miten sinne pääsee. Mutta eiköhän se selvinne.

Bändihommista sen verran uutta, että uusi basistikokelas on käynyt treenimme tsekkimässä ja aikoo ainakin toisiin vielä tulla. Oikeastaan juuri nyt pitäsi olla soittelemassa mutta koska kesätyöt on ja rumpalin mökki ja muutenvaan kaikkionperseestäangst emme ole nyt soittamassa. Ehkä ensi viikolla sitten. Uusia biisejä on muutamia muodostumassa. Oikeastaan yksi valmiskin jo ja allekirjoittaneella muutama tuore raakile.

Eipä täsä muuta. Enää 35 päivää töitä jäljellä. Jännä nähä... Onneksi kohta on Tuska.

Ja vielä Viltsille ja Nicolle synttärit, ehkä vielä joskus näemme.

Tä Tä TÄ O_O (ja hiljaisuutta äänitettynä usealla mikrofonilla,(Sydän,sydän <3)

Kirjoitettu Friday 13.06.2008

Kommentit

Vain sisäänkirjautuneet voivat lukea ja lähettää kommentteja.

Liity käyttäjäksi   tai kirjaudu sisään


Kirjaudu Facebook-tunnuksella: