Mikseri on musiikkiyhteisö,
jossa voit kuunnella, ladata ja arvostella suomalaista musiikkia,
lisätä rajattomasti biisejä, luoda oman artistisivun, kerätä arvosteluja ja faneja

Ladataan

Kuutammi

Tammikuu on ollut tähän asti ihmeitä täynnä. Ei lunta ennenkuin vasta puolessavälissä. Tosin se ei kyllä tule tulevaisuudessa varmaankaan sen suurempi ihme olemaan, ihmiset kun piereskelevät niin pirusti että ilmasto lämpiää väkisinkin. Myöskin musiikillisesti olen saanut uuden rakkauden; Tool. Mahtavaa. Ei siitä sen enempää. Mahtavaa.

Omakin rojektinikin edistyy edistymistään. Riffejä syntyy kokoajan ja niistä yritellään sitten kasailla kokonaisia biisejä. Vaan kovasti on musiikkimmekin munatonta kun kaikki basistit tuntuvat tältä alueelta olleen kaadettu sukupuuttoon (liekö sitten syynä basistilajin saamattomuus) tai sitten muuten vaan lähetetty Venäjälle myymään assalle persettä. Myös nimeä olemme yritelleet kehitellä. Jotakin tekotaiteellista paskaa siitäkin varmaan syntyy. Tekstit joita olen tehnyt ovat liian perseestä/sä nähdäkseen päivän valon edes reeniksellä joten vokaalien (ja konsonanttien) aikaansaamiseksikin kuluu vielä tovi jos toinen.

Uusi vuosi oli muuten mahtava! Kiitos lämmin siitä serkkupojjaalle joka tässä hassujen muusikoiden/musiikinysävien/ystävättärien yhteisössä tunnetaan (v*tut sitä kukaan tunne) nimellä Fitz. Olimme Porvoon Emäsälossa eräällä studiolla soittelemassa (mutta emme siis mitään äänittämässä, vain soittelemassa ja raiskaamassa kalliita kitaroita ja bassoja) ja kovasti soittelimmekin. Koko homma huipentui uudenvuoden yönä, sillä kun vuosi vaihtui soi Stairway to heaven taustalla ja juuri kun vuosi vaihtui aloitti Jimmy maailman todennäköisesti hienoimman kitarasoolon ikinä. Niin kyseessä oli siis liveveo joltain deeveedeeltä.

Uuden vuoden lupaukseksi voisin lausua että lupaan tehdä vuodenaikana yhä enemmän muita ärsyttävää rässiä!

Kirjoitettu Wednesday 17.01.2007

Kommentit

Vain sisäänkirjautuneet voivat lukea ja lähettää kommentteja.

Liity käyttäjäksi   tai kirjaudu sisään


Kirjaudu Facebook-tunnuksella: