Mikseri on musiikkiyhteisö,
jossa voit kuunnella, ladata ja arvostella suomalaista musiikkia,
lisätä rajattomasti biisejä, luoda oman artistisivun, kerätä arvosteluja ja faneja

Ladataan

Jepjep..

Kesä on pari viikkoa takana. Pari viikkoa on siis myös duunia takana.

Voisin kerrankin kirjoitella ihan kunnollisen tilannekatsauksen elämästäni, mitä en varmaan ikinä ole kirjoittanut, ainakaan mikserin päiväkirjaan.

Viime kirjoituksen jälkeen bändihommat ovat sekä edenneet että ottaneet takapakkia. Laulajan kanssa on ollut jokseenkin ongelmia, jotka nyt pitäsisi saada selvitettyä kunnolla. Uusia biisejä on taas kasassa pari ja keikkojakin on tarjolla. Viimeisin oli viime torstaina Kouvolassa joka heitettiin ilman vokalistia, allekirjoittaneen antaessa flunssaisista äänihuulistaan kaikkensa, jotta edes jonkinlaiset vokaalit olisivat mukana musiikissa. Keikka itsessään oli hyvä ja meininki loistava. Soitto taas ei, mutta väliäkö tuolla. Kiitos kaikille pittaajille. Seuraavaksi olisi tarkoitus suunnata Trakooma-nimisen pumpun kanssa keikoille. Ainakin Hyvinkään Bar Zoom kuulunee keikkalistalle. En tarkemmin tiedä, kun Trakooman jannut näitä järkkäilee. Me vaan soitetaan. Uusi äänite on myös pikkuhiljaa suunnitteilla, ellen siitä aiemmin ole jo sanonut. Seven FX:n Hannes Niemisen kanssa oli jo edellisen äänitteen aikaan puhetta seuraavasta ja se nyt todennäköisesti toteutuu tänä syksynä. Ainakin itse olemme näin suunnitelleet.

Bändielämän ulkopuolella asiat eivät voisi olla paremmin. En missään muualla ole asiaa edes hehkuttanut, mutta pakko nyt mainita, että olen vierelleni löytänyt (tai oikeastaan minut läydettiin) mahtavan tytön, jonka kanssa on parasta maailmassa viettää aikaa ja olla. En sen kummemin ala herkistelemään. Sanon vain olevani rakastunut täysin, jokaista mieleni ja sydämeni kolkkaa myöten. (/ihkutus)

Kesä menee taas leppoisasti postia jaellen viikolla. Kuudelta töihin ja kotiin kun hommat on tehty. Vaikka palkka nousi niin perkeleet vähensivät työsopparissa tuntimäärää, niin että saan vähemmän rahaa kuin viime kesänä. Se imee aika rankasti. Toisaalta käteen pitäsi jäädä jotakuinkin kaksi ja puoli tonnia, niin ehkä sillä selviää vähän aikaa.

Niin ja Tuskaan on enää kaksi viikkoa! Jännä nähä mitä niistä kekkereistä tänä vuonna tulee.

Kirjoitettu Sunday 14.06.2009

Kommentit

Vain sisäänkirjautuneet voivat lukea ja lähettää kommentteja.

Liity käyttäjäksi   tai kirjaudu sisään


Kirjaudu Facebook-tunnuksella: