Mikseri on musiikkiyhteisö,
jossa voit kuunnella, ladata ja arvostella suomalaista musiikkia,
lisätä rajattomasti biisejä, luoda oman artistisivun, kerätä arvosteluja ja faneja

Arkisto

Ladataan

-LEVYARVOSTELUJA-

* = Vain kristityille ja muille heikkomielisille
** = Heikohko levy. Vain faneille ja alennusmyyntiin
*** = Ei kovin huono, muttei kovin hyväkään levy
**** = Hyvä levy, joka on hintansa väärti
***** = Loistavan voimakas levy! Huippu, mutta vasta lähes COMABOYS -tasoa



1. Levy - DRAGONSLAYER

Dragonslayer: Enter And Be Blessed -kokoelmalevy ilmestyi näin kesän kynnyksellä. Spinal Farm -lafkan powermetalbändien uusimmat tuotokset on koottu tälle levylle. Silti uhmahenki on pahasti hukassa. Dragon Sperm, Methal Daemons, Damnation Army, Leg of the Dead, Harness Torture ja Comaboys ovat väsänneet ahkerasti biisejä, mutta lopputuloksesta ei kuitenkaan voi todeta muuta kuin seuraavaa: Hevi on kova, levy ei. Aloitusraitana on Koomapoikien Masters of Science, joka potkii kyllä kovaa. Biisi on hyvä osoitus yhtyeen onnistuneesta muuntautumisesta. Hiphop-rumpukompit sulautuvat kitaravallin ja nauhattoman basson luomaan sounditekstuuriin. Poikien perinteinen kolmen hengen yhteislaulu on sentään vielä tallella. Muut bändit ovat kuitenkin vain harmaata massaa. Harness Torture tosin on tällä levyllä onnistunut luomaan aivan uuden musiikkityylin. Tosin vain aniharvojen mielestä didgeridoo ja kolme rumpusettiä yksinään voi muodostaa riittävän soitinkokonaisuuden biisiä varten. Yritys on kuitenkin kovaa.

Pisteet: *



2. Levy - HALLIMIEHET

Hallimiehet ovatkin olleet viime kuukaudet kovassa iskussa! Keikkaraportit kertovat, että jopa 36 fania on pyörtynyt heidän keikoillaan pelkästään viime viikolla. Se saattaa johtua lavakarisman ohella myös siitä seikasta, että Hallimiehet eivät koskaan esiinny lavoilla tai klubeissa. Hehän vaativat aina esiintymispaikakseen jonkin suuren varastorakennuksen tai muun hallin. Shown aikana ilma ei vaihdu ollenkaan, mikä bändin mielestä saa aikaan hyvän kuolometallifiiliksen. Viime kesänähän yhtyeen rumpali "Nataz" menehtyi eräällä keikalla happivajeeseen. Vastaavia tilanteita varten yhtye hankkikin itselleen happilaitteet. Yleisö on edelleenkin kohtalon armoilla. Keikoille saapunut väki ei esityksen jälkeen vaadikaan usein encorea, vaan suurin osa huutaa: "Happea, happea!"

Pisteet: ****



3. Levy - The Electric Eyes - Diskful O' Lies

The Electric Eyesin uusi pitkäsoitto on suuri palvonnan kohde progemusan faneille. Jo edellinen levy lupaili, että jotakin suurta saattaa olla tulossa. Tämä Diskful O' Lies on kaikin puolin mahtava paketti. Levy on äänitetty ja masteroitu täysin digitaalisesti, ja kansivihkosen tekstikin varoittaa levyn ennenkuulemattoman suuresta dynamiikasta, joka saattaa tuhota kokonaan heikkorakenteisemmat hifilaitteet. Säveltäjä/sanoittaja/tuottaja "Epidemikal" on yhtyeineen saanut aikaan kokoonpanon, jota suurin osa huippubändeistäkin voi kadehtia. Eeppiset ja infernaaliset sävellykset hivelevät korvia, ja soundimaailma on aivan kuin jostakin viidennestä ulottuvuudesta. Täydellisen musiikin alkulähteitä on tällä levyllä etsitty ahkerasti. Tuloksena on musiikkia, joka sopii jokaiseen tilanteeseen ja mielentilaan. Ikävä kyllä tätä 78-minuuttista ihmelevyä painetaan vain 100 kappaletta. Sähkösilmät kuulemma haluavat pysyä täysin undergroundbändinä, vaikka lahjat riittäisivät maailmanmenestykseenkin.

Kirjoitettu Wednesday 16.02.2005

Kommentit

Vain sisäänkirjautuneet voivat lukea ja lähettää kommentteja.

Liity käyttäjäksi   tai kirjaudu sisään


Kirjaudu Facebook-tunnuksella: