Mikseri on musiikkiyhteisö,
jossa voit kuunnella, ladata ja arvostella suomalaista musiikkia,
lisätä rajattomasti biisejä, luoda oman artistisivun, kerätä arvosteluja ja faneja

Ladataan

Päivityksiä...

Jees. Edellisestä kirjailusta on näemmä vierähtänyt aikaa likemmä 2 vuotta, siinä välissä olen saanut jopa nyt jo kulttimaineeseen (ainakin tässä ihan lähimmässä naapurustossa) kohonneeseen The Alchemist EP:n valmiiksi. Nyt on taas sellaiset ajat käsillä että uutta mussiikkia voisi tehdä. Viime vuonna jäi harrastelu vähän vähemmälle ku kouluttuduin viralliseksi tappokoneeksi Kankaanpään lähellä, aina aurinkoisessa Niinisalossa...

Oon tässä pyöritelly sellasta ideaa,e ttä vois äänittää parinkin tekeleen edestä settiä. Biisit on jo valmiina, ne pitäis vaan konkretisoida jotenkin. Tulon päällä on vanhaa tyyliä noudattelevaa vaihtoehto-rockia ja sitten toinen tekele josta on näillä näkymin kekeytymässä sellanen 4 osainen teemalevyllinen Psykedeellisprogressiivista metallia Toolin ja ISIS yhtyeiden hengessä (ja ehkä vähän Pink Floydin, mut sitä ei saa kertoa)

Ja sitten huonoihin uutisiin:

Big Muff on rikki!!

Kyllä luitte oikein, kaikkien rakastama Big Muff on rikki. Siitä on lähteny patterin + piuha irti. tarttis vähän kolvia. Kyseinen laitehan on ollut meikäläisen pedaalilaudan ja samalla koko PJS-saundin olennainen osa jo vuodesta nakki ja koiranluu.

No uutta kamaa odotellessa voitte vaikka kuunnella vanhaa "tuotantoa", joku niitä on kaikesta päätellen kuunnellut kun tälläkin viikolla on kaikki biisit ladattu muutaman kerran. (varmaan joku postailee niitä linkkeinä netin "nauretaan tälle tyypille, kun se yrittää laulaa" ketjuihin. Huono laulutaito on mun menestyksen nousu ja tuho, paradoksaalista)

Kirjoitettu Tuesday 09.05.2006

Kommentit

Vain sisäänkirjautuneet voivat lukea ja lähettää kommentteja.

Liity käyttäjäksi   tai kirjaudu sisään


Kirjaudu Facebook-tunnuksella: